Mini osvaja Slovenijo

Aktualno, Novosti

Ste od nekdaj zaljubljeni v MINIja. Ja tisti simpatični angleški avtomobil z bogato zgodovino in karakterjem. Potem ste od doživetja z njim oddaljeni samo en klik. Naslednjih 100 dni lahko doživite dvo dnevno doživetje z vozili MINI. Kultna avtomobilska znamka povečuje prepoznavnost in utrjuje priljubljenost v Sloveniji.

Ste od nekdaj zaljubljeni v MINIja. Ja tisti simpatični angleški avtomobil z bogato zgodovino in karakterjem. Potem ste od doživetja z njim oddaljeni samo en klik.  Naslednjih 100 dni lahko doživite dvo dnevno doživetje z vozili MINI.  Kultna avtomobilska znamka povečuje prepoznavnost in utrjuje priljubljenost v Sloveniji.  

Z današnjo predstavitvijo za medije je MINI Slovenija lansiral novi projekt »Največja MINI testna vožnja«. Gre za regijski pilotni projekt, s katerim želi BMW Group Slovenija še dodatno povečati prepoznavnost in priljubljenost kultne znamke MINI v Sloveniji.  Projekt največje testne vožnje bo trajal 100 dni, vse do 21. septembra 2013. V testno floto bo vključeno čez šestdeset vozil MINI. Na izbiro bodo različni modeli in motorne različice. Testne vožnje bodo trajale dva ali tri dni. Prijave in dodatne informacije so na voljo na spletnem mestu: www.testiraj.mini.si.

testiraj.mini.si-11.6.2013

Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, je na današnji predstavitvi projekta povedal: »MINI bolj kot katerakoli druga blagovna znamka v avtomobilski industriji izraža močno čustveno in osebno povezanost med voznikom, vozilom in blagovno znamko. S projektom želimo še povečati prepoznavnost in priljubljenost znamke MINI v Sloveniji. Doživetje vožnje z vozili MINI je prav posebna izkušnja. Zato pričakujemo tudi, da bomo s testno vožnjo prepričali marsikatero stranko za nakup vozila MINI.«

Individualnost, nekonvencionalnost, kreativnost in športnost so nekatere izmed kvalitet znamke MINI, zato je današnja predstavitev za medije imela nepričakovani scenarij. Urbani vožnji z vozili MINI je sledila prav posebna preizkušnja. SUP-anje oziroma stoječe veslanje na vodi je ta hip ena izmed najbolj modnih športnih aktivnosti. V družbi trimetrske MINI račke je bilo supanje po Ljubljanici v središču glavnega mesta še posebej zabavno.

testiraj.mini.si-11.6

Odkar se je blagovna znamka MINI priključila podjetju BMW Group, je ta postala pomemben člen v portfelju družbe BMW Group. Od ponovnega prihoda “novega MINI” na trg v letu 2001 do današnjega dne je bilo po vsem svetu prodanih že 2,5 milijona MINI vozil. Njegova karakteristična kombinacija užitka v vožnji, individualnega sloga in premium kakovosti, je bila v preteklih letih recept za naraščajočo prodajo na vseh kontinentih.  Danes šteje znamka MINI kar sedem modelov: MINI, MINI Countryman, MINI Clubman, MINI Cabrio, MINI Roadster, MINI Coupé, MINI Paceman.