MINI Clubman Bond Street

Aktualno, Novosti, Saloni

Kot predstavnik razreda majhnih premium vozil si je MINI z neponovljivim stilom zagotovil svoje mesto na ulicah sodobnih mest. Sedaj pa je britanska blagovna znamka pripravljena, da predstavi model MINI Clubman Bond Street – in ob tem na privlačen način poda svojo značilno karizmo in premium kvaliteto. Bogato opremljen in s poudarkom za detajle je […]

Kot predstavnik razreda majhnih premium vozil si je MINI z neponovljivim stilom zagotovil svoje mesto na ulicah sodobnih mest. Sedaj pa je britanska blagovna znamka pripravljena, da predstavi model MINI Clubman Bond Street – in ob tem na privlačen način poda svojo značilno karizmo in premium kvaliteto.

mini clubman bond street 2013

Nova oblikovana izvedba modela MINI bo vstopila na svetovne trge marca 2013, kupcem pa bodo, odvisno od trga, na voljo štiri pogonske različice.

Bogato opremljen in s poudarkom za detajle je ta MINI kot nalašč za stranke, ki prisegajo na pronicljiv stil. MINI Clubman Bond Street se bo svetu prvič predstavil na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi marca 2013.

MINI Clubman Bond Street nosi ime po najbolj ekskluzivni nakupovalni ulici v Londonu, kraju, ki ga prežema tradicija klasičnega stila, britanski način življenja in priseganje na kakovost. Nakupovati tu, v srcu okrožja Westminster, kaže na prefinjen okus. A MINI Clubman Bond Street ne zbuja pozornosti zgolj s svojim videzom. Njegova kovinska barva Midnight Black se poveže s kontrastno barvo Cool Champagne strehe, pokrovov zunanjih ogledal, spodnjega predela C-stebričkov in črt na pokrovu motorja ter s tem zagotovi izjemnost dinamičnih linij karoserije MINI Clubman in daljšo medosno razdaljo. Podobno kot sklop visokokakovostne opreme, se tudi umerjena barva notranjosti in koncept materialov – ki vključuje ekskluzivno oblikovane športne sedeže in v usnje oblečeno instrumentno ploščo – odlično podata prostorni notranjosti. Njegova 17-palčna lahka aluminijasta platišča v obliki Twin Spoke Black vključujejo ekskluzivni okrasni obroč v barvi Cool Champagne, okvirji stranskih smernikov in letve pragov vrat pa krasi napis Bond Street.

Ostale značilnosti modela so elementi notranjosti, vključno s športnimi sedeži Lounge Leather v barvi Carbon Black in šivi v barvi Deep Champagne ter v usnje oblečena instrumentna plošča v barvi Black/Carbon Black. Ti okrasni elementi se ujemajo z notranjimi površinami v barvi Deep Champagne, usnjenim okrasom v izvedbi Colour Line in nasloni za roke s kontrastnim šivom v barvi Deep Champagne, predpražniki s kontrastnim šivom v enaki barvi ter paketom Chrome Line Interior.

Stilni dizajn zunanjosti in notranjosti dopolnjuje izjemno vrhunski sklop opreme. MINI Clubman Bond Street bo pozdravil stranke z elementi, kot so sprednje luči za meglo in paket v izvedbi Chrome Line Exterior, pa tudi z dodatno mero zabave v vožnji in udobja z elementi v sklopu dodatne opreme, kot so na primer klimatska naprava, avtomobilski računalnik, gumb Sport, senzor za dež z avtomatskim vklopom žarometov, usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in asistent za uravnavanje hitrosti ter sovoznikov sedež z možnostjo nastavitve višine.

Nova oblikovana izvedba modela MINI bo vstopila na svetovne trge marca 2013, kupcem pa bodo, odvisno od trga, na voljo štiri pogonske različice: ob MINI Cooper S Clubman (135 kW/184 KM) in MINI Cooper SD Clubman (105 kW/143 KM) bosta pozornost pritegnila tudi 90 kW/122 KM MINI Cooper Clubman in MINI Cooper D Clubman z 82 kW/112 KM. Vsi motorji so v sklopu osnovne opreme povezani s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, medtem ko je 6-stopenjska avtomatska različica na voljo kot dodatna oprema.