Merivo bo zamenjal SUV z imenom Crossland X

Aktualno, Novosti

Opel je nedavno potrdil ime Crossland X za avtomobil, ki bo kot SUV zamenjal dosedanji model Meriva. Gre za pot, ki smo jo pred kratkim spoznali tudi pri Renaultu z modelom Scenic. Z modelom Mokka X Opel že ponuja avtomobil v razredu kompaktnih crossoverjev. Od leta 2010 so se prodajne številke v razredu SUV-jev in […]

Opel je nedavno potrdil ime Crossland X za avtomobil, ki bo kot SUV zamenjal dosedanji model Meriva. Gre za pot, ki smo jo pred kratkim spoznali tudi pri Renaultu z modelom Scenic. Z modelom Mokka X Opel že ponuja avtomobil v razredu kompaktnih crossoverjev.

opel-299534

Od leta 2010 so se prodajne številke v razredu SUV-jev in kompaktnih crossoverjev povečale kar za petkrat. Opel Crossland X bo v razred prinesel dodatno možnost izbire in Oplu zagotovil dodaten potencial za rast. Opel bo svojo ofenzivo v ta razred začel v letu 2017, s tem pa bo v svojo modelno paleto, ki se razteza od Adama do Zafire dodal novega aduta.

“Kupci si želijo avtomobile z več čustev v tem segmentu. Ta pričakovanja bomo zadovoljili z modelom Crossland X. Ponudili bomo avtomobil z vznemirljivim dizajnom in prednostmi SUV-jev za urbani življenjski stil. Avtomobil bo agilen za vožnjo po mestu, a vseeno zanesljiv in samozavesten pri premagovanju razdalj,” je svojo napoved za novi model podala Tina Müller, vodilna na Oplovem trženjskem oddelku.