Mercedes C karavan. Najboljše je nenadomestljivo.

PR novica

Mercedes T-model razreda C je prostoren karavan, ki je več kot zgolj avtomobil. Popolno razkošje je tisto, ki se kaže v vsem. V obliki, ki vas prevzame in več ne pojenja, v prostoru, kjer želje ne poznajo meja. Veličastnejši kot kdajkoli prej Novi karavan razreda C prepriča tako s prefinjenim in razgibanim videzom kot z […]

Mercedes T-model razreda C je prostoren karavan, ki je več kot zgolj avtomobil. Popolno razkošje je tisto, ki se kaže v vsem. V obliki, ki vas prevzame in več ne pojenja, v prostoru, kjer želje ne poznajo meja.

Veličastnejši kot kdajkoli prej
Novi karavan razreda C prepriča tako s prefinjenim in razgibanim videzom kot z neverjetno izpopolnjeno tehnologijo, s katero bo vsaka vožnja pravi užitek. Elegantna oblika, ki je opazna predvsem na sprednjem delu avtomobila, se spretno zaključi v zadnjem delu, na katerem pride do izraza živahnejši in nekoliko bolj športen duh avtomobila.

clanek_MB_CT_612xX_2

Zunanjost – tradicionalno osupljiv
Novi razred C karavan je veličastnejši kot kdajkoli prej in s svojo obliko zasenči svojega predhodnika. Novi dizajn deluje že ob prvem očesnem stiku – razkošne linije se spretno povezujejo in na celotnem vozilu ustvarijo popolno in živahnejšo obliko.

Notranjost – edinstvena kakovost
Močan vtis, ki ga karavan razreda C pusti s svojo zunanjostjo, se veličastno nadaljuje tudi v notranjosti. Kakovostna predelava in materiali, udobno športna oblika, privlačne barve in premišljene podrobnosti ustvarijo sproščeno in izjemno suvereno atmosfero.

clanek_MB_CT_612xX_13

Dobrodošla novost notranjosti vozila je sredinska konzola, ki navdušuje tako z luksuznim dizajnom kot s praktičnostjo, posebno vzdušje pa ustvari tudi posebna svetlobna rešitev, ki zagotavlja stoodstotno udobje – tako med vožnjo kot med postanki.

Udobje s pridihom elegance
To začutite takoj, ko sedete v vozilo Mercedes. Vsako posamezno vozilo je narejeno z veliko ljubezni do podrobnosti. Navdušeni boste nad visoko kakovostno izdelavo celotne notranjosti, genialnimi rešitvami udobnega upravljanja, več prostora za shranjevanje in prilagodljivim konceptom sedežev. Veliko pozornosti so namenili tudi udobju med vožnjo. Ergonomična vožnja ponuja popolno udobje tako na kratkih razdaljah kot na daljših družinskih potovanjih. Prav družinam je razred C karavan še posebej pri srcu, saj poleg prostornega udobja ponuja tudi varnost na najvišji tehnološki ravni.

clanek_MB_CT_612xX_10

Varnost je osnovna misel
Inženirji Mercedes-Benza na področju razvoja novih varnostnih tehnologij stremijo predvsem k doseganju najboljših rezultatov. V vseh modelih razreda C so naredili še en pomemben korak v zagotavljanju varnosti med vožnjo:

 Serijski sistem COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS velja za enega najboljših avtomobilskih varnostnih sistemov na trgu. Med vožnjo je ves čas na preži: spremlja varnostno razdaljo in tako voznika v primeru nevarnosti pravočasno vizualno in zvočno opozori. Če zazna nevarnost trka, lahko sistem vozniku pomaga pri zaviranju in v primeru neodzivnosti voznika samodejno zmanjša hitrost.

clanek_MB_CT_612xX_11

– Serijski sistem ATTENTION ASSIST bo postal nepogrešljiv voznikov asistent. Visokotehnološki sistem spremlja voznikovo krmiljenje in pri znakih utrujenosti in možnosti sekundarnega spanca voznika vizualno in zvočno opozori, da je čas za počitek.

 Izpopolnjeni varnostni sistemi ob primeru nesreče: karavan razreda C poleg zračnih mehov za voznika in sovoznika vsebuje tudi bočne zračne zavese.

– Sistem PRE-SAFE PLUS za zaščito potnikov v potniški kabini: serijski sistem prepozna kritične vozne okoliščine in po potrebi preventivno aktivira varnostne sisteme, ki lahko zmanjšajo nevarnost poškodb vseh potnikov.

– Serijska pritrdilna mesta ISOFIX na zadnji klopi.

Od zdaj naprej je parkiranje užitek
Aktivni asistent za parkiranje pomaga tako pri iskanju prostega parkirnega mesta kot tudi pri vzdolžnem in prečnem parkiranju ali zapuščanju parkirnega mesta. Vozilo samodejno usmeri v parkirno mesto, tako da namesto voznika prevzame nadzor nad krmiljenjem in zaviranjem.

clanek_MB_CT_612xX_9

Multimedijski sistemi – zabava in funkcionalnost!
Zato da boste lahko povsem pozorni na dogajanje na cesti, je upravljanje multimedijskih in navigacijskih sistemov zdaj še bolj preprosto in intuitivno. Za pravo tehnološko izkušnjo poskrbi radio s povezljivostjo Bluetooth za prostoročno telefoniranje in dvema priključkoma za USB. Opcijsko pa svoje visokotehnološke zahteve lahko zadovoljite s TV-Tunerjem, zvočnim sistemom za prostorski zvok Burmester, digitalnim radiom DAB ali projekcijskim zaslonom Head-up.

Izjemna prostornost
Karavan razreda C se lahko pohvali tudi z izjemno prostornostjo, tako v kabini kot v prtljažniku. Velik prtljažni prostor s 490 litri prostornine zagotavlja idealne predpogoje za brezskrbno pot.

Prtljažnik lahko v hipu prilagodite svojim potrebam po prostornosti – z zložljivo zadnjo klopjo lahko pridobite še dodatnih 1.100 litrov prostornine.

clanek_MB_CT_612xX_8

Praktična je tudi preprosta funkcija za prostoročno odpiranje zadnjega prtljažnika HANDS FREE ACCESS – vaš prtljažnik se bo odprl s premikom noge pod zadnjim odbijačem.

Razred C v  štirih dovršenih modelih zadovoljuje okuse in potrebe vseh različnih voznikov: limuzina, karavan, kupe in najnovejši kabriolet, ki bo na slovenske ceste zapeljal v kratkem, so tista C-četverica, ki bo pri Mercedez-Benz pustila največji pečat v smislu prefinjenega dizajna, udobnosti in varnosti.

mercedes-razred-c-vozila

Vsebino omogoča Mercedes-Benz