Mazdin neobičajni Božiček

Zanimivosti

V prazničnem času sta prav posebna Božiček in jelenček Rudolf voznike prosila za prevoz. Vožnja je bila vse prej kot običajna. Na vrhuncu prometne konice in predbožičnega nakupovanja so bili naključni vozniki postavljeni pred nenavaden izziv. Ob cesti sta jih čakala dva vsem znana praznična lika (v vlogah igralca Jan Bučar in Jaka Fon), ki […]

V prazničnem času sta prav posebna Božiček in jelenček Rudolf voznike prosila za prevoz. Vožnja je bila vse prej kot običajna.

Na vrhuncu prometne konice in predbožičnega nakupovanja so bili naključni vozniki postavljeni pred nenavaden izziv. Ob cesti sta jih čakala dva vsem znana praznična lika (v vlogah igralca Jan Bučar in Jaka Fon), ki sta jih prosila za prevoz. Vožnje so kmalu eskalirale v nepričakovane razsežnosti. S svojimi vragolijami sta potnika poskrbela za kar nekaj nasmeškov in sivih las.

Potrpežljivost voznikov sta testirala z nenehnim prerekanjem, predvajanjem svoje ‘Jungle Bells’ glasbe, sezuvanjem čevljev, ustavljanjem vozila, kajenjem in drugimi nevšečnostmi. A tiste, ki so preživeli neobičajno vožnjo, je čakala še zadnja preizkušnja. Vstopiti so morali v zatemnjeno skladišče, kjer jih je čakala nepozabna nagrada – Mazda CX3.

Doživetja drznih voznikov in njihove odzive ter oba srečna zmagovalca izziva si oglejte na