Maserati v filmu “Limitless”

Aktualno

Robert De Niro in Bradley Cooper sta izbrala GranTurismo za pravkar posneti triler, ki pripoveduje zgodbo o čudežni tableti, ki povečuje sposobnost uma z zvezdnikoma Robertom De Nirom in Bradleyem Cooperjem v glavnih vlogah. V pomembni vlogi pa…

D6EE9FA6-7A0B-11E0-AEBC-316265B94067Triler pripoveduje zgodbo o čudežni tableti, ki povečuje sposobnost uma z zvezdnikoma Robertom De Nirom in Bradleyem Cooperjem v glavnih vlogah. V pomembni vlogi pa nastopa tudi Maserati GranTurismo v barvi Grigio Granito (granitno sive) z notranjostjo v slonokoščeni barvi.  

 
Pri odločitvi o dodelitvi vloge vozila so pri Universal Studio in Relativity Media izbirali avtomobil, ki bi se ponašal s stilom, družbenim statusom in voznimi lastnostmi, ki jemljejo dih. GranTurismo je v popolnosti izpolnjeval zahteve s svojimi zmogljivimi 4.2 (405KM) in 4.7 (440KM) motorji ter s svojo podobo, ki je elegantna in skladna.
 
Filmska zvezda Bradley Cooper je za ameriški Vanity Fair izjavil: “Gotovo. Le ena scena je, kjer ga nisem vozil. Vse ostalo sem vozil sam. Pri Maseratiju gre za to, da je lep avto […]. Je pa tudi  perfektna mešanica med luksuzom in športnostjo […]” 
To ni bilo prvič, da se je Maserati pojavil na platnu: v petdesetih letih filma, so zvezde kalibra kot so Alberto Sordi, Vittorio Gassman, Donald Sutherland, David Niven, Peter Sellers in Alain Delon sedele za volanom Maseratija. 
 
V preteklem desetletju je Jerry Weintraub, producent ‘Ocean’s Thirteen’, premišljeval o Quattroportu kot zvezdi nadaljevanja ‘Ocean’s Twelve’. Ta Maseratijev vrhunski model je igral eno centralnih vlog pri drugi sezoni TV serije ‘Entourage’ in 2008 v filmu  ‘Max Payne’ režiserja Johna Moora z Markom Wahlbergjem v glavni vlogi. Leta 2003 v ‘Čarlijevih angelčkih II’, je Maserati Spyder Cambiocorsa vozil Robert Patrick in tako lahko spremljal Demi Moore, Cameron Diaz, Drew Barrymore in Lucy Liu. Naj omenimo tudi Evo Longoria, ki je vozila svojega Spyderja po Ulici glicinij v prvi sezoni serije Razočarane gospodinje. 

Sorodne vsebine