Louis Vuitton za BMW i8

Aktualno, Top, Zanimivosti

Louis Vuitton je tokrat pripravil posebno serijo, po meri narejenih kovčkov, ki so izdelani posebej za BMW i8. V prihodnost usmerjene potovalne torbe za progresivno vožnjo so narejene iz karbonskih vlaken.

Louis Vuitton bmw i8

Louis Vuitton je tokrat pripravil posebno serijo, po meri narejenih kovčkov, ki so izdelani posebej za BMW i8. V prihodnost usmerjene potovalne torbe za progresivno vožnjo so narejene iz karbonskih vlaken.

Razločen in eleganten – dizajn

Paleta potovalnega seta v kombinaciji carbon-black se ujema z barvami vozila BMW i8. Uglajen videz se odlično poda nezamenljivemu Damier vzorcu – zaščitnemu znaku znamke Louis Vuitton – ter lasersko vgraviranemu napisu Louis Vuitton. Navdih za podlogo iz mikrofibre v kombinaciji črne in električno-modre barve je vzet iz barvne kombinacije značilne za BMW i8, ročaji torb pa so narejeni iz barvanega naravnega usnja, ki pri znamki Louis Vuitton velja za znak kvalitete. Vsi deli v kolekciji so na voljo z usnjenimi tablicami za ime in ikonskimi ključavnicami z izjemo torbe za obleko. Patrick-Louis Vuitton, vodja za posebna naročila pri podjetju Louis Vuitton in pravnuk ustanovitelja je povedal, »Sodelovanje z blagovno znamko BMW i uteleša naše skupne vrednote kreativnosti, tehnološke inovacije in stil. Naši rokodelci pri podjetju Louis Vuitton so bili deležni užitka v izzivu prav posebnega projekta z uporabo domiselnosti in pozornosti pri detajlih za izdelavo po meri narejenega, luksuznega potovalnega seta. To je čisti izraz umetnosti potovanja.

Louis Vuitton bmw i8

Trdna prihodnost – material

Navdahnjeni z vizionarskim oblikovanjem BMW i8, so torbe in kovčki – kot tudi inovativna potniška celica športnega vozila – narejeni izključno iz karbonskih vlaken. Posebno lahek in trden visokotehnološki material je uporabilo podjetje Louis Vuitton, ki je ustvarilo posebno tkanino. Ta tkanina zagotavlja izjemno robustnost in vzdržljivost, ter je kot taka ustvarjena za številna potovanja – ne glede na to, kako dolga in naporna so.

Ukrojena za BMW i8 – prtljaga

Ekskluzivni kosi prtljage, ki jih je ustvaril Louis Vuitton se zelo dobro prilegajo v BMW i8. Torba Weekender GM i8, je z obema ročajema in naramnicama posebej ustvarjena za prileganje v prtljažni prostor, medtem ko se torba za obleko Garment Bag i8 odlično prilega na zadnjo polico vozila BMW i8. Trdno ohišje poslovnega kovčka Business Case i8 ki je prav tako idealen za prenašanje prenosnega računalnika, se ujema z obliko zadnjih sedežev, medtem ko je torba Weekender PM i8 oblikovana za počivanje na zadnji polici.

Louis Vuitton bmw i8

Serija potovalnega seta Louis Vuitton bo na voljo po naročilu v izbranih Louis Vuitton trgovinah po vsem svetu (München, Milano, London, Pariz, Moskva, Dubaj, New York, Los Angeles) od 1. aprila 2014 dalje.