Logar v Velenju računa samo na zmago

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Boštjan Logar in Miha Zupan sta le ena izmed 68 posadk, ki bodo konec tedna vozile na tretjem reliju državnega prvenstva v Velenju. Po odstopu na Saturnusu zdaj Logarja zanima le še zmaga. Bo atraktivnemu vozniku ospelo?

Boštjan Logar in Miha Zupan sta le ena izmed 68 posadk, ki bodo konec tedna vozile na tretjem reliju državnega prvenstva v Velenju.

Po odstopu na Saturnusu zdaj Logarja zanima le še zmaga.

AF87AB0E-AF9A-11E1-9A77-DA0166B94067

Boštjan Logar pravi, da je odstop na reliju Saturnus že pozabil in da je polno motiviran za naslednje relije. Prvenstvo se zdaj nadaljuje z dvema krajšima relijema, ki bosta za več kot polovico krajša od Lavanttala in Saturnusa. To na eni strani prinaša manj taktike, bolj brezkompromisno vožnjo, a obenem taki reliji tudi ne dopuščajo napak. Časa za nadoknadenje zamujenega kajpak ni.

“Na naslednjih relijih me zanimajo le zmage,” pravi Logar, ki po dveh relijih drži tretje mesto v skupnem seštevku državnega prvenstva divizije II. Za vodilnim ima 59 točk zaostanka. “Na kratkih relijih pride v poštev samo popoln napad. Taktike zato ne bo.”

Priprave na reli sicer otežuje čakanje na potrebne dele (lamela za sklopko), za to Logarjev peugeot 206 R3 še ni pripravljen. “Zadnji dnevi pred relijem ne bodo tako mirni, kot bi si sam želel. Načrtujem tudi krajše testiranje, na katerem bom preizkusil peugeota. Maksimalno sem pripravljen in motiviran za hud boj v Velenju, saj se zdaj začenja ključno obdobje letošnje sezone,” je povedal Logar.

In odstop na Saturnusu in zaostanek v državnem prvenstvu? “Odstop je zagotovo spremenil marsikaj. Potihoma sem želel ob koncu sezone predčasno osvojiti naslov prvaka in morda na zadnjem reliju voziti dirkalnik razreda S2000. Toda zdaj kaj takega ne bo mogoče. Zdaj mora priti čas za zmage in osvajanje dragocenih točk.”

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja. Vsekakor bomo veseli tudi vašega mnenja.