Ljubljana bogatejša za 2 bencinska servisa s ponudbo kave

Zanimivosti

V začetku septembra je OMV otvoril prenovljeni bencinski servis Zaloška Sever, dobra dva tedna za tem pa svoja vrata odpira tudi bencinski servis Zaloška Jug. Poleg osvežene podobe goste pričakuje obogatena ponudba s pestro izbiro VIVA izdelkov, ki jih lahko vzamejo s seboj na pot. Najnovejša pridobitev VIVA ponudbe je kava VIVA Cafe, ki prihaja iz […]

V začetku septembra je OMV otvoril prenovljeni bencinski servis Zaloška Sever, dobra dva tedna za tem pa svoja vrata odpira tudi bencinski servis Zaloška Jug. Poleg osvežene podobe goste pričakuje obogatena ponudba s pestro izbiro VIVA izdelkov, ki jih lahko vzamejo s seboj na pot.

Najnovejša pridobitev VIVA ponudbe je kava VIVA Cafe, ki prihaja iz priznane italijanske pražarne Gimoka. Gostje si bodo tako lahko dragocene trenutke sprostitve polepšali z raznovrstnimi poživljajočimi kavnimi napitki, kot so espresso, cappuccino, latte macchiato. VIVA Cafe prinaša pristno izkušnjo prave kave iz sveže mletih zrn, ki prepriča tudi najzahtevnejše ljubitelje. Za potešitev lakote pa bodo poskrbeli številni sveže pripravljeni VIVA sendviči ter sladko in slano pecivo za vsak okus.

VIVA je odgovor na hiter življenjski tempo in potrebe sodobnih voznikov, ki tudi na poti cenijo zdrav prigrizek izvrstnega okusa. Izdelki iz široke VIVA ponudbe z visokokakovostnimi sestavinami zagotavljajo gastronomsko ponudbo, po kateri posega vse večje število gostov bencinskih servisov. VIVA ponudba je sedaj na voljo že na 32 bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji.