Lancia sponzor 69. Beneškega filmskega festivala

Aktualno

Lancia bo že sedmo leto zapored glavni sponzor Beneškega mednarodnega filmskega festivala. Za dogodek, ki bo potekal med 29. avgustom in 8. septembrom, bo Lancia organizatorjem zagotovila floto svojih vozil. Med njimi bo tudi nova Lancia Thema,…

Lancia bo že sedmo leto zapored glavni sponzor Beneškega mednarodnega filmskega festivala.

 
C1F5C81A-CCD3-11E1-BC21-281566B94067Za dogodek, ki bo potekal med 29. avgustom in 8. septembrom, bo Lancia organizatorjem zagotovila floto svojih vozil. Med njimi bo tudi nova Lancia Thema, ki združuje značilne ameriške dimenzije, osebnost elegantno notranjost, udobje in ekskluzivnost najboljših Lanciinih modelov. Lancia Thema je že lansko leto kot uradno vozilo festivala skrbela za prevoz slavnih gostov do rdeče preproge. Za ekskluzivni prevoz gostov bo na voljo tudi nova Flavia: na beneškem Lidu bo to posebno nalogo prvič opravljal kabriolet. Flavia združuje slogovne značilnosti znamke Lancia, ki na edinstven način interpretirajo evropski model Chrysler 200, z elegantnim in dinamičnim videzom. Novo Lancio Flavia odlikujejo radodarne zunanje mere ter odlični 2,4 litrski bencinski motor s 129 kW (175 KM) v kombinaciji s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. V vozilu se uglajeno udobno peljejo štirje odrasli, pa naj gre za vsakodnevno vožnjo v službo in po opravkih ali sproščujočo vožnjo po odprtih cestah ob koncu tedna.
 
CD414C76-CCD3-11E1-A808-281566B94067
 
V okviru Beneškega filmskega festivala se bodo pomembni gostje, producenti, igralci, režiserji in predstavniki medijev tudi letos srečevali in družili v ekskluzivnem in prijetnem Lancia Café-ju. 
 
S sponzorstvom 69. Beneškega mednarodnega filmskega festivala znamka Lancia še dodatno utrjuje svoje vezi s svetom filma. Povezave so bile tesne že v preteklosti, na kar kažejo tudi nastopi vozil Lancia v slavnih filmih, kot so: “Big Deal on Madonna Street” (1958), “The Easy Life” (1962), “A Man and a Woman” (1966), “Deep Red” (1975) in “Pour la peau d’un flic” (1981). Od leta 2006 znamka podpira velike filmske festivale, ki izstopajo po svoji kakovosti, slogu, pomembnosti in mednarodnem značaju. Ne smemo pozabiti omeniti tudi nastopa Lancie Thema in Lancie Delta v filmu Woody-a Allena “To Rome with Love” in na nastop Lancie Delta v trilerju “Angels & Demons” (2009) ter v privlačnih oglasnih sporočilih skupaj z Richardom Gereom.