Koncept DS 3 Ines de la fressange Paris

Novosti

Oblikovalski oddelek znamke DS in Ines de La Fressange Paris sta se povezala, da bi ustvarila dva koncepta, enega za DS 3 in drugega za DS 3 Cabrio. Koncepta sta plod srečanja ljudi, ki izvirajo iz sveta mode in so s svojim izostrenim očesom naredili izbor grafičnih vzorcev, materialov in barv. Sodelovanje znamke DS 3 in […]

Oblikovalski oddelek znamke DS in Ines de La Fressange Paris sta se povezala, da bi ustvarila dva koncepta, enega za DS 3 in drugega za DS 3 Cabrio. Koncepta sta plod srečanja ljudi, ki izvirajo iz sveta mode in so s svojim izostrenim očesom naredili izbor grafičnih vzorcev, materialov in barv.

Sodelovanje znamke DS 3 in modne hiše Inès de la Fressange Paris, ki je sodelovala pri razvoju teh dveh konceptov, je predvsem naravno srečanje med modno ikono in avtomobilsko ikono, ki jima je skupen okus za eleganco, prefinjenost in sodobnost.

CL_Copie

Ti vozili sta najprej prepoznavni po uglajenih in šik kombinacijah barvnih odtenkov karoserije. DS 3 je pobarvan v satinirano modro barvo Encre, ki se elegantno sklada s sijajno črno barvo Onyx strehe. Njegovo nasprotje, DS 3 Cabrio, je pobarvan v črno barvo Perla Nera, ki izpostavlja streho v mat modri barvi Infini s platnom v modri barvi Infini. Ta nov barvni odtenek platna krepi potencial avtomobila DS 3 Cabrio za personalizacijo videza. Obe izvedenki imata nova 17-palčna platišča Aphrodite z diamantno dodelavo, ki stilu dajejo dinamiko.

DS 3 & DS 3 Cabrio Ines de la Fressange imata enako notranjost, po kateri so skrbno razporejene tri značilne barve, ki zaznamujejo to sodelovanje. Sedeži so izdelani iz zrnastega usnja v modri barvi Granit z belimi prešivi. Usnje, ki ga najdemo tudi na vzglavnikih, ima enak oblikovni pečat v vzorcu letalske pošte kot zunanjost. Tudi armaturna plošča je prepoznavna po rdeči barvi Ines in emajliranem videzu emblema. Prefinjenost je na koncu zaokrožena še s posebnimi preprogami z obrobo, ki ravno tako nosi oblikovni pečat v vzorcu letalske pošte.