Koncept: Cxperience

Novosti

Citroen bo na svetovni konvenciji ob predstavitvi novega C3, na kateri bo zbranih skoraj 2000 zastopnikov znamke iz 36 držav, poskrbel za presenečenje v obliki razkritja konceptnega avtomobila Cxperience, ki bo pozornost zbujal že na naslednjem pariškem avtomobilskem salonu. Cxperience, dvoprostorska limuzina z dolžino 4,85 metra, prikazuje Citroenovo željo po izražanju v višjem cenovnem razredu, […]

Citroen bo na svetovni konvenciji ob predstavitvi novega C3, na kateri bo zbranih skoraj 2000 zastopnikov znamke iz 36 držav, poskrbel za presenečenje v obliki razkritja konceptnega avtomobila Cxperience, ki bo pozornost zbujal že na naslednjem pariškem avtomobilskem salonu.

citroen-koncept

Cxperience, dvoprostorska limuzina z dolžino 4,85 metra, prikazuje Citroenovo željo po izražanju v višjem cenovnem razredu, kjer uresničuje svojo obljubo “Be Different, Feel Good“. Povsem nova in nestandardna silhueta za vse svetovne trge zaznamuje novo etapo in novo ofenzivo v strategiji znamke Citroën.

Za to najnovejšo kreacijo, ki uteleša znanje in zgodovino znamke, je značilno vsesplošno udobje, ki je resničen prepoznavni znak znamke Citroen. Cxperience ponovno prikazuje program “Citroen Advanced Comfort ®”, ki je premišljeno zastavljen za dobro počutje in udobje potnikov. Ta program, ki je navzoč v vseh fazah postopka zasnove avtomobilov in ga usmerjajo spreminjajoča se pričakovanja kupcev, spremlja stilistični, tehnični in tehnološki vidik razvoja novih modelov znamke.