Koncept C-Aircross kaže Citroënov prepoznaven dizajn v SUV segmentu

Aktualno, Novosti

Citroën je predstavil C-Aircross Concept, barvito konceptno vozilo, ki izraža svojo vizijo kompaktnega SUV-ja. S svojim izvirnim oblikovanjem …

Citroen C-Aircross koncept

Citroën je predstavil C-Aircross Concept, barvito konceptno vozilo, ki izraža svojo vizijo kompaktnega SUV-ja. S svojim izvirnim oblikovanjem in potniškim prostorom, ki se osredotoča na udobje, koncept uteleša Citroënovo sposobnost izstopanja iz množice.

C-Aircross Concept, ki bo vsemu svetu premierno predstavljen na ženevskem avtomobilskem salonu 7. marca, naznanja Citroënov naskok na avtomobilski segment športnih terenskih vozil v Evropi.

Citroen C-Aircross koncept

Izrazit in barvit dizajn: C-Aircross Concept svojo drugačnost v segmentu športnih terenskih vozil zaznamuje s svojim ravnovesjem med zaščito in tekočimi linijami ter s svojim močnim, izvirnim in svežim odnosom. Njegova sodobna silhueta ima sodobne oblike, ki so v kontrastu z močnimi grafičnimi elementi in barvnimi poudarki. Je tudi odraz prostorne potniške kabine, v kateri izbrane barve in materiali ustvarjajo tehničen in sproščen ambient v zelo prečiščenem stilu.

Sodobno in radodarno odmerjeno udobje v vozilu: vrata z nasprotnim odpiranjem Citroënovega modela C-Aircross Concept se odprejo v zračen potniški prostor. Koncept nudi veliko prostora, velike in udobne sedeže ter obilo svetlobe po zaslugi panoramske strehe. V notranjosti najdemo vse gradnike programa Citroën Advanced Comfort in tehnologijo, ki služi uporabnosti, na primer: barvni prikazovalnik v višini oči, enokraki volanski obroč s poenostavljenimi upravljali, kamero za vzvratno preglednost ter indukcijsko polnjenje pametnih telefonov.

Citroen C-Aircross koncept

“Konceptno vozilo C-Aircross naznanja nadaljnjo Citroënovo produktno ofenzivo v Evropi. Izdelano je v istem duhu kot novi C3 in izraža drugačno vizijo kompaktnih SUV-jev, kipečo od varnosti in drznosti. Ta koncept tudi v polni meri uteleša ambicije programa Citroën Advanced Comfort s potniškim prostorom, ki poskrbi za dobro počutje.” Linda Jackson – generalna direktorica znamke Citroën