Kolekcija BRP CAN-AM 2013 že v Sloveniji

Motociklizem, Šport

Novi štirikolesniki BRP (Bombardier Recreational Products) modelnega leta 2013 so že v Sloveniji. Ponašajo se s povsem novim izgledom ter kar je najpomembnejše – novo šasijo imenovano G2 (500-1000 ccm). Gre za popolnoma novo podvozje oblikovano…

Novi štirikolesniki BRP (Bombardier Recreational Products) modelnega leta 2013 so že v Sloveniji.

 
Ponašajo se s povsem novim izgledom ter kar je najpomembnejše – novo šasijo imenovano G2 (500-1000 ccm). Gre za popolnoma novo podvozje oblikovano po geometrijskih načelih Control Contract, ki omogoča pri neželenih obnašanjih ohraniti vsa štiri kolesa v stiku s terenom.
 
4452BE5E-F857-11E1-B322-0E0966B94067
 
V notranjosti teh lepotcev se skrivajo agregati ROTAX, ki premorejo pri najmočnejšemu 1000-litrskem agregatu kar 62,5 kW (85 KM).
 
Za udobno vožnjo v dvoje so tukaj modeli MAX, ki ponujajo še več udobja ter varnosti  na podlagi daljše medosne razdalje.
 
Pri določenih modelih oz. opremi so na voljo različna vzmetenja, ki vašo vožnjo na podlagi zračnega vzmetenja ali pa FOX-ovih amortizerjev, spremenijo v uživanje in zadovoljstvo.
 
Kot vsa leta do sedaj, je tudi tokrat moč izbirati med  različnimi opremami, ki jih serijsko ponujajo štirikolesniki. Govorimo o nadvse uporabni opremi XT, XT-P ter LIMITED v kateri so zajeti dodatni sprednji ter zadnji odbijači, ščitniki za roke, razširjeni blatniki, WARN vitel z daljinskim žičnim upravljalnikom, posebna platišča in pnevmatike, DPS – 3 stopenjsko nastavljivo servo ojačano krmilo, nov analogno – digitalni števec, ipd.
 
Model LIMITED pa dodatno ponuja še 6-stopenjsko FOX nastavljivo zračno vzmetenje, Limited platišča 12-col, krom izpušni lonec, poseben sedež, GARMIN Montana 650T navigacijo ter posebno biserno barvo PEARL WHITE.     
  
Novosti so prav tako na področju vozil BRP CAN-AM SSV COMMANDER. Poleg znane opreme X ter LIMITED, ponujene v letu 2012, bo v letu 2013 na voljo tudi oprema X.
 
Vsi modeli (uporabljeni za osebne namene) imajo 2 leti garancije in so homologirani (razen izjem).