Kia skupaj z Vodafone

Aktualno

Kia je s podjetjem Vodafone podpisala dogovor o sodelovanju na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Sodelovanje, ki se bo zaenkrat omejilo le na Evropo, bo po pričakovanjih povečalo konkurenčnost brezžičnih IT sistemov v vozilih.

FE2887B2-4DB0-11E0-9C4D-2C8D66B94067Kia Motors je s podjetjem Vodafone Global Enterprise podpisala dogovor o poslovnem sodelovanju na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT). Sodelovanje, ki se bo zaenkrat omejilo le na Evropo, bo po pričakovanjih obeh gigantov povečalo konkurenčnost brezžičnih IT sistemov v Kiinih vozilih.

 
 
Kia se bo osredotočila na ustvarjanje novih poslovnih priložnosti na avtomobilskih IT sistemih, ki bodo uporabljali Vodafonova obstoječa evropska komunikacijska omrežja. Poleg sodelovanja pri razvoju novih IKT storitev, bo Kia z uporabo IKT infrastrukture razvila nove avtomobilske IT rešitve s katerimi bodo zgradili nove uporabniku prijaznejše IKT poslovne modele.
 
Kia sicer od začetka letošnjega leta onstran luže strankam nudi Microsoftov pametni infotainment sistem UVO, ki voznikom Kij omogoča varno in enostavno uporabo vseh osebnih tehnologij s katerimi si lahko ustvarijo personaliziran infotainment sistem.