Kia v Ženevi predstavlja koncept Sportspace

Saloni

Kia Motors bo 3. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila inovativni koncept Sportspace.  Sportspace, ki je ustvarjen za dolge vožnje, je namenjen hitrim potovanjem z maksimalnim udobjem in minimalnim stresom, v skladu s tradicijo grand tourerjev in vikend izletov. Oblikovan v Kiinem oblikovalskem centru v Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillauma, glavnega evropskega oblikovalca, Sportspace prinaša edinstveno in privlačno obliko. […]

Kia Motors bo 3. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila inovativni koncept Sportspace. 

Sportspace, ki je ustvarjen za dolge vožnje, je namenjen hitrim potovanjem z maksimalnim udobjem in minimalnim stresom, v skladu s tradicijo grand tourerjev in vikend izletov. Oblikovan v Kiinem oblikovalskem centru v Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillauma, glavnega evropskega oblikovalca, Sportspace prinaša edinstveno in privlačno obliko.

Kia-Sportspace-Concept

Vozilo je nastalo kot rezultat predanosti stilskemu in vznemirljivemu prevažanju štirih oseb, ki pa je obenem prostorno in uporabno, brez odpovedovanja zmogljivostim, trajnosti in varčnosti po katerih je sicer Kia znana.

Kia-Sportspace-Concept---Exterior

Kia, prepoznavna z motorno masko „tigrovega nosu“, se lahko pohvali s skladnimi merami in enostavnimi, čistimi površinami, zaradi česar SPORTSPACE na cesti pušča drzen in dinamičen videz. Istočasno nudi veliko mero udobja in zajeten, nadvse uporaben prtljažni prostor.

Odločili smo se za dizajn, ki predstavlja povsem nov rod grand tourerjev – za aktivne ljudi, ki ob koncih tedna potrebujejo soliden prtljažnik, ampak ne v škodo vožnje s stilom, udobjem in športnimi elementi,” pojasni Gregory Guillaume, Kiin glavni evropski oblikovalec.

Kia-Sportspace-Concept---Interior