Kia pelje v Avstralijo

Zanimivosti

Teniški grand slam turnir Australian Open sodi med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu. Že od leta 1905 je Australian Open eden od štirih grand slam turnirjev med katere sodijo še Roland Garros, Wimbledon in US Open. Kia, ki je glavni sponzor turnirja že od […]

Teniški grand slam turnir Australian Open sodi med najpomembnejše teniške turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem Melbournu. Že od leta 1905 je Australian Open eden od štirih grand slam turnirjev med katere sodijo še Roland Garros, Wimbledon in US Open.

Kia, ki je glavni sponzor turnirja že od leta 2002, bo ob koncu nagradne igre „Kia te pelje v Avstralijo“, 12. decembra izžrebala nagrajenca/ko, ki bo s sabo v deželo kengurujev vzel/la sopotnika/co. Srečneža se bosta iz čedalje bolj zimske Slovenije odpravila na avstralsko žgoče sonce in v legendarni Rod Laver Areni v Melbournu v živo opazovala najboljše tenisače na svetu.

kia-open

Po prijavi in opravljeni vožnji z enim izmed Kiinih lepotcev stranka izpolni anketo in z malo sreče lahko osvoji to nepozano avanturo. Glavna nagrada je pot v Avstralijo za dve osebi. Vključene so 3 nočitve za dve osebi v hotelu s 5 zvezdicami v centru Melbourna in najboljša sedeža v polfinalu posameznikov.

Potovanje se bo zgodilo na vrhuncu avstralske poletne sezone, od 27. do 30. januarja 2015. Vse, kar morajo avanturisti narediti je, da na testni vožnji preizkusijo želeno Kio.

Nagradna igra traja do 12. 12. 2014.