Kako Toyota izvaja heavy metal

Zanimivosti

Vrveče avtomobilske tovarne po vsem svetu ustvarjajo simfonije z vsakodnevnim udarjanjem orodja ob kovino, medtem ko se vozila pomikajo po tekočem traku. Pri Toyoti so to dejstvo sprejeli za svoje v novi glasbeni tržni kampanji za Corollo, v kateri postopek sestavljanja limuzine spremlja orkester. Toyota Gifony omogoča ljudem, da kombinirajo prizore in zvoke iz avtomobilskih tovarn v Blue Springsu […]

Vrveče avtomobilske tovarne po vsem svetu ustvarjajo simfonije z vsakodnevnim udarjanjem orodja ob kovino, medtem ko se vozila pomikajo po tekočem traku.

Pri Toyoti so to dejstvo sprejeli za svoje v novi glasbeni tržni kampanji za Corollo, v kateri postopek sestavljanja limuzine spremlja orkester. Toyota Gifony omogoča ljudem, da kombinirajo prizore in zvoke iz avtomobilskih tovarn v Blue Springsu in Georgetownu v ritmične videoposnetke, ki prikazujejo sestavljanje Corolle z letnico 2015.

Ljudje lahko izbirajo med 45 datotekami GIF (digitalnimi slikovnimi datotekami v obliki ponavljajočega se prizora ali videoposnetka), ki omogočajo hiter vpogled v različne vidike nastajanja Corolle. Gradivo je bilo posneto v tovarni v Blue Springsu, kjer izdelujejo Corollo, spremljajoče zvoke pa so posneli v tovarni v Georgetownu, kjer proizvajajo modela Avalon in Camry.

Za promocijo spletne strani Gifony so pri Toyoti najeli internetnega didžeja SoNevabla, ki je s pomočjo zvokov s strani Gifony ustvaril avtorsko skladbo, ki je bila izdana prejšnji teden. Na spletnih straneh YouTube in Facebook si je videospot ogledalo že več kot 850.000 ljudi.

Povzeto po: http://www.autonews.com/article/20150408/RETAIL03/150409861/how-toyota-does-heavy-metal-8217-music