Kaj sploh je Fordomanija?

Aktualno

So vas pritegnili aktualni Fordovi oglasi in ste se vprašali kaj pomenijo? Gre za najnovejšo akcijo uvoznika, kjer vam Fordove modele ponujajo po ugodnih pogojih. Namen je, da vas povabijo v svoje salone, da se prepričate o odličnosti, uglašenosti…

So vas pritegnili aktualni Fordovi oglasi in ste se vprašali kaj pomenijo?
 

Gre za najnovejšo akcijo uvoznika, kjer vam Fordove modele ponujajo po ugodnih pogojih, predvsem pa, da jih preizkusite.

556CC85E-6CE5-11E1-9615-B74F66B94067

Namen je, da vas povabijo v svoje salone, da se prepričate o odličnosti, uglašenosti, moči, zapeljivosti in zmogljivosti teh vozil, kot navaja uvoznik Summit Motors d.o.o. Pripravili pa so tudi posebne nagrade za opravljeno testno vožnjo. Le to morate opraviti med 12. 7. in 15. 9. 2012.
 
Izbrali bodo 4 nagrajence, 4 nepozabne koncerte, 4 Fordove modele in gostoljubnost 4 evropskih mest!
 
KDO? Cranberries. KJE? Dunaj
KAJ? Rigoletto. KJE? Alla Scala Milano
KDO? Deep Purple. KJE? Munchen
KDO? Jennifer Lopez. KJE? Beograd
 
Več na njihovi spletni strani.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine