Kadjar: prvi Renaultov križanec segmenta C

Novosti

Kadjar je moško ime, ki je sestavljeno iz besed KAD in JAR. KAD izhaja iz besede »quad«,  navdih zanj pa je povzet neposredno iz sveta terenskih štirikolesnikov oziroma kvadriciklov, za katere se tudi pri nas morda najpogosteje uporablja angleški naziv quad. Drugi del imena, JAR izhaja iz francoskih besed »agile«in »jaillir« ter spominja na agilnost […]

Kadjar je moško ime, ki je sestavljeno iz besed KAD in JAR. KAD izhaja iz besede »quad«,  navdih zanj pa je povzet neposredno iz sveta terenskih štirikolesnikov oziroma kvadriciklov, za katere se tudi pri nas morda najpogosteje uporablja angleški naziv quad.

Drugi del imena, JAR izhaja iz francoskih besed »agile«in »jaillir« ter spominja na agilnost oziroma nenadno pojavnost. Zven in zapis naziva novega modela imata odtenek eksotičnosti, ki prav vabi k novim pustolovščinam in odkrivanju še neznanih obzorij.

Začetna črka K nakazuje čvrstost modela Kadjar, ki ima svoje povsem naravno mesto v ponudbi križancev znamke Renault, ob boku modelov Captur in Koleos.

Hastag #kadjar, je tudi ime posebne kampanje na družbenih omrežjih, ki bo javnosti ponudila odkrivanje novega modela Renault Kadjar.

Kadjar-hastag

Renault je od 26. januarja 2015 posebno dejaven na družbenih omrežjih, kjer je razkril podobo in več podrobnosti o novem križancu Kadjarj-u. Vsak dan bodo objavljali nove fotografije in video posnetke, dokler ne bo 2. februarja 2015 podoba Renaulta Kadjar razkrita v celoti.

Skupnosti:

  • https://www.facebook.com/ RenaultSlovenija
  • https://twitter.com/RenaultSI
  • http://instagram.com/renault_ si/
  • https://www.youtube.com/watch? v=24qomkRDdgw&feature=youtu.be