Je to Volkswagnova prihodnost?

Saloni

Volkswagen se na letošnji pariški avtomobilski salon (od 1. do 16. oktobra) podaja povsem v znamenju načela “Think New.“. S svetovno premiero oblikovalske študije, ki si želi po poti največjih ikon, Volkswagen v avtomobilskem svetu predstavlja novega glasnika. Novi konceptni model zelo jasno naznanja začetek nove dobe pri Volkswagnu. Pravijo, da je ta avtomobil namreč tako […]

Volkswagen se na letošnji pariški avtomobilski salon (od 1. do 16. oktobra) podaja povsem v znamenju načela

Think New.“. S svetovno premiero oblikovalske študije, ki si želi po poti največjih ikon, Volkswagen v avtomobilskem svetu predstavlja novega glasnika. Novi konceptni model zelo jasno naznanja začetek nove dobe pri Volkswagnu. Pravijo, da je ta avtomobil namreč tako revolucionaren, kot je bil pred sedmimi desetletji Hrošč, ki si je v svojem stoletju prislužil naziv najbolje prodajanega avtomobila na svetu.

Študija ima potencial, da se s svojim povsem novim konceptom zapiše v zgodovino. Kasnejši serijski avtomobil bo na tržišče prišel kot prvi Volkswagen, ki bo temeljil na novi modularni elektrifikacijski platformi (MEB).