Jani Brajkovič vozi Alfo Romeo Giulietta

Aktualno

Podjetje Avto Triglav, zastopnik vozil Alfa Romeo za Slovenijo, je najboljšemu slovenskemu kolesarju v uporabo predalo Alfo Romeo Giulietta 1.4 TB Multiar. Ključe novega vozila je Jani Brajkovič prevzel v salonu Avta Triglav PSC Ljubljana na Dunajski cesti 122.

Podjetje Avto Triglav, zastopnik vozil Alfa Romeo za Slovenijo, je najboljšemu slovenskemu kolesarju v uporabo predalo Alfo Romeo Giulietta 1.4 TB Multiar.
 

Ključe novega vozila je Jani Brajkovič prevzel v salonu Avta Triglav PSC Ljubljana na Dunajski cesti 122.

6B33C282-1CDA-11E2-8646-E7A465B94067

Giulietta, ki jo bo odslej vozil Jani Brajkovič, je bele barve, z litimi platišči R18, z bogatim seznamom serijske opreme, zajetim v opremi Distinctive ter s športnimi dodatki paketa Sport 2.
Opremljena je z naprednim, zmogljivim in okolju prijaznim motorjem 1.4 TB Multiair 16v s 125 kW (170 KM) in s sistemom Start&Stop. Prilagodljiv motor z odličnim navorom je spoj tehnologije, ki združuje visoko stopnjo zmogljivosti z najnižjimi emisijami in porabo goriva v primerjavi s podobno močnimi bencinskimi motorji tega razreda. Prisoten je tudi sistem DNA, ki omogoča različne načine vožnje. 
 
“Alfa Romeo Giulietta bo s svojim športnim srcem, značilnim za znamko Alfa Romeo, zagotovo odlična sopotnica najboljšemu slovenskemu kolesarju. Želimo mu srečno vožnjo in obilo užitkov za volanom, ki jih omogoča to vozilo,” je ob predaji ključev povedal Damijan Vuk, direktor podjetja Avto Triglav.
 
Avto Triglav kot uradni prevoznik že mnoga leta sodeluje s Kolesarskim klubom Adria Mobil, kjer je svojo kolesarsko pot začel tudi Jani Brajkovič.