Jaguarjev adrenalinski dan

Aktualno

V Salzburgu se je na dirkališču Salzburgring tik pred prazniki odvijal pravi adrenalinski podvig. Jaguarjevi inštruktorji so pričarali nepozabno dirkaško avanturo za vse udeležene. Slovensko ekipo je zbral Martin Logar, direktor podjetja…

V Salzburgu se je na dirkališču Salzburgring tik pred prazniki odvijal pravi adrenalinski podvig.
 

8621D0EE-99A3-11E1-94EB-4FAE65B94067Jaguarjevi inštruktorji so pričarali dirkaško avanturo za vse udeležene. Slovensko ekipo je zbral Martin Logar, direktor podjetja Summit Avto, ki je bil tako kot ostali navdušen nad pustolovščino. Duhu športnega avanturizma sta se med ostalimi ljubitelji in vozniki Jaguarjev prepustila tudi direktor slovenske filharmonije Damjan Damjanovič in znan glasbenik ter glasbeni manager Aleš Uranjek. Jaguarjevi inštruktorji varne vožnje so ustvarili pravo vzdušje, premaknili meje mogočega ter z drznostjo navdušili vse prisotne.

Kako približno je vožnja izgledala lahko preverite v spodnjem videu iz nekega drugega track daya. V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.