Jaguar XJ bo razvajal goste Lifeclass hotela

Aktualno

Summit avto je tik pred pričetkom pomladi poskrbel, da bodo LifeClass hoteli v toplih mesecih lahko še posebej razvajali svoje goste. V uporabo so dobili prestižno limuzino Jaguar XJ. S prefinjenimi linijami in Supersport …

Summit avto je tik pred pričetkom pomladi poskrbel, da bodo LifeClass hoteli v toplih mesecih lahko še posebej razvajali svoje goste.

 
V uporabo so dobili prestižno limuzino Jaguar XJ. S prefinjenimi linijami in Supersport notranjostjo bo pri transportih gostov prestižnega Grand Hotela Portorož 5* poskrbel za njihovo ugodje, dobro počutje in varnost na cesti.
 
D94A762A-78CB-11E1-8258-4FAE65B94067
 
S prestižno limuzino Jaguar XJ, ki so jo LifeClass hoteli dobili v dar od Summit avta, se bodo gosti GH Portorož 5* lahko prestižno zapeljali od letališča do hotela in nazaj ter do očarljivega Pirana. Odlično družbo je letos na začetku pomladi Summit avto priskrbel tudi Jaguarju XF 3.0 diezel S Premium Luxury, ki ga je v uporabo dobil Ivo Boscarol, vizionar, pilot ter izdelovalec ultra lahkih letal.
 
LifeClass hoteli so na materinski dan pripravili poseben luksuzni Jaguar paket, namenjen vsem materam, ki so se na svoj dan lahko prepustile prestižni negi obraza, wellness presenečenju ter so se od doma do hotela in nazaj pripeljale varno, udobno in razkošno z Jaguarjem XJ.