Jager ponovno v Ski&Sea moštvu

Motociklizem, Šport

Marko Jager, aktualni slovenski in nemški prvak v CrossCountryu, ter trenutno eden najboljših voznikov štirikolesnikov s pogonom na 4×4 v Evropi, bo v sezoni 2013 nastopal za ekipo Ski&Sea racing team. Podjetje Ski&Sea d.o.o, ki je sicer distributer kanadskega proizvajalca BRP (Bombardier Recreational Products) bo tako z Jagrom, ter štirikolesnikom BRP Can-Am Renegade 1000 XXC […]

Marko Jager, aktualni slovenski in nemški prvak v CrossCountryu, ter trenutno eden najboljših voznikov štirikolesnikov s pogonom na 4×4 v Evropi, bo v sezoni 2013 nastopal za ekipo Ski&Sea racing team.

marko jager in ekipa ski&sea 2013Podjetje Ski&Sea d.o.o, ki je sicer distributer kanadskega proizvajalca BRP (Bombardier Recreational Products) bo tako z Jagrom, ter štirikolesnikom BRP Can-Am Renegade 1000 XXC ponovno poizkušal osvojiti slovensko pokalno prvenstvo SXCC, na izbranih dirkah nemškega prvenstva ter morebiti tudi  poseči po najboljših mestih na dirki ameriškega GNCC prvenstva.

Prva dirka SXCC je bila že to nedeljo, 16.3 2013, v Vrtojbi, kjer se je tudi uradno začela dirkalna sezona. Tu pa je Jager že zmagal v razvrstitvi Quad Overall in v ATV Sport Pro. Jager je zapisal na svoji uradni facebook strani: “Top proga, top Renegade XXC 1000, ekipa brez dela… Pomagal je, da sem danes spil samo eno kavo namesto dveh. Hvala še enkrat vsem, ki ste mi omogočili tole prvenstvo in da bomo letos lahko res res dirkal!!!”