Izžrebanec velike OMV nagradne igre v novo leto z novim avtomobilom

Zanimivosti

Novo leto se je za zmagovalca velike nagradne igre »Natočite gorivo OMV MaxxMotion za maxximalne nagrade«, ki jo je organiziral OMV Slovenija, začelo več kot pozitivno. Domov je namreč odpeljal nov avtomobil Audi A3 Attraction z vključenim avtomobilskim zavarovanjem. Nakup goriva na OMV bencinskih servisih se je še posebej obrestoval Miroslavu Glücku iz Ljubljane, ki […]

Novo leto se je za zmagovalca velike nagradne igre »Natočite gorivo OMV MaxxMotion za maxximalne nagrade«, ki jo je organiziral OMV Slovenija, začelo več kot pozitivno. Domov je namreč odpeljal nov avtomobil Audi A3 Attraction z vključenim avtomobilskim zavarovanjem.

Nakup goriva na OMV bencinskih servisih se je še posebej obrestoval Miroslavu Glücku iz Ljubljane, ki je konec preteklega tedna že prejel ključe svojega novega jeklenega konjička. Pravi, da je »srečen in zadovoljen z osvojeno nagrado« in dodaja: »Točenje goriva se na OMV bencinskih servisih res splača.« Srečni izžrebanec se že veseli prvih prevoženih kilometrov z novim avtomobilom, v katerih bo odslej še bolj užival.

Audi-a3-omv