Ivo Boscarol vozi limuzino Jaguar XF

Aktualno

Jaguar XF je odlična družba vrhunskim ultra lahkim letalom, s čimer se strinja tudi Ivo Boscarol, ustanovitelj in generalni direktor podjetja Pipistrel, ki je od Martina Logarja, direktorja Summit avto, prejel v uporabo limuzino.

Jaguar XF je odlična družba vrhunskim ultra lahkim letalom, s čimer se strinja tudi Ivo Boscarol, ustanovitelj in generalni direktor podjetja Pipistrel, ki je od Martina Logarja, direktorja družbe Summit avto d.o.o., prejel v uporabo razkošno limuzino.

 
8DF62FB2-597B-11E1-9BE1-199C65B94067Ivo Boscarol, javnosti poznan kot vizionar, podjetnik, pilot in izdelovalec ultra lahkih letal, bo užival v spremstvu Jaguarjeve mačke XF, ki uteleša Jaguarjevo filozofijo ustvarjanja čudovitih, hitrih avtomobilov in odkriva novo izkušnjo vožnje – športno razkošje.
 
Verjamemo, da se je Jaguar v družbi ultra lahkih letal odlično počutil, zagotovo pa jih združujejo čiste linije, ki poskrbijo za dobro aerodinamiko in inovativna tehnologija, ki omogoča užitek v vožnji po cesti ali letenju med oblaki. Ti dve lastnosti sta prepoznavni tako za znamko Jaguar kot za Pipistrelova letala, kar lahko potrdita s številnimi nagradami po svetu.