Intervju z Miranom Stanovnikom

Motociklizem, Šport

Miran Stanovnik, puščavski lisjak, se je tudi letos udeležil relija Dakar, ki je ponovno potekal po Južni Ameriki. Zaradi debate na našem forumu smo se odločili, da ponudimo možnost, da postavite vprašanje direktno.

Miran Stanovnik, z drugim imenom puščavski lisjak, se je tudi letos udeležil vzdržljivostnega relija Dakar, ki je ponovno potekal po Južni Ameriki.

 
Miran Stanovnik, Dakar 2012Zaradi obširne debate o njegovem nastopu na našem forumu Starševski čvek smo se odločili, da v temi “Kaj bi vprašale Mirana Stanovnika?” ponudimo vsem našim uporabnicam in uporabnikom možnost, da postavijo kakršnokoli vprašanje športniku, ki se je na ta naporen reli podal že petnajstič. Z Miranom smo se sestali na kavici in in v sproščenem klepetu izvedeli marsikaj o njegovem javnem in zasebnem življenju. Video intervju si lahko pogledate spodaj.
 
Dopišemo lahko le še, da gre kot za večino športnikov, za mirnega človeka z ogromno količino pozitivne energije. Miran je človek, ki ga ni strah izzivov in počne v življenju tisto kar ga veseli. Vsekakor je lahko za mnoge idol in vir inspiracije.
 


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine