Panda 4×4

Aktualno

Fiat bo naposled pando ponudil tudi s štirikolesnim pogonom. Simpatični malček bo predvidoma na voljo v dveh različicah: 4×4 in 4×4 climbing, ki se bosta med seboj razlikovali tako oblikovno kot glede opreme. Obe različici…

Fiat bo naposled pando ponudil tudi s štirikolesnim pogonom. Simpatični malček bo predvidoma na voljo v dveh različicah: 4×4 in 4×4 climbing, ki se bosta med seboj razlikovali tako oblikovno kot glede opreme.

Obe različici se ponašata z dvignjeno karoserijo (4×4 za 52 mm, climbing za 54 mm), strešnimi nosilci in poudarjenimi odbijači z zaščito pred praskami. Plastične obrobe so nameščene tudi na blatnikih in v obliki širokih bočnih letev. Obe različici bosta opremljeni s 14-palčnimi pnevmatikami dimenzij (165/70 4×4, 185/65 climbing). Ob začetku prodaje bo na voljo 1.2-litrski bencinski motor s 60 KM, ki terensko pando do hitrosti sto km/h požene v dvajsetih sekundah in doseže 145 km/h, v sredini naslednjega leta pa bo motorno paleto obogatil 1.3-litrski turbodizel s 70 KM.


Sorodne vsebine