Po dveh letih »facelift«

Aktualno

Dve leti po njegovi predstavitvi je cherokee doživel prenovo. S prodajo osveženega jeepa so v ZDA pričeli že aprila, v Evropi pa bo predstavljen na pariškem avtosalonu. Spremembe pa so le kozmetične narave in zajemajo…

Dve leti po njegovi predstavitvi je cherokee doživel prenovo. S prodajo osveženega jeepa so v ZDA pričeli že aprila, v Evropi pa bo predstavljen na pariškem avtosalonu.

Spremembe pa so le kozmetične narave in zajemajo nove sprednje in zadnje odbijače, masko motorja in osvežene luči. V notranjosti so prerazporedili le nekatera stikala in prenovili optiko merilnikov. Še manj oziroma nič se ni spremenilo pod pokrovom motorja. Tako kot prej tam najdemo bencinska agregata s 2.4 in 3.7 litra in dizla s 2.5 oziroma 2.8 litra gibne prostornine .


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine