Poletni vrh ponudbe

Aktualno

Poletje je čas za nabiranje novih moči in raznovrstne dopustniške užitke. Sem avtomobilski entuziasti radi prištevamo tudi veter v laseh, pri citroenu pa nas bodo poleg tega kmalu razveselili tudi s plurielom v najbogatejši različici…

Poletje je čas za nabiranje novih moči in raznovrstne dopustniške užitke. Sem avtomobilski entuziasti radi prištevamo tudi veter v laseh, pri citroenu pa nas bodo poleg tega kmalu razveselili tudi s plurielom v najbogatejši različici exclusive, ki bo opremljena z usnjenimi sedeži, klimatsko napravo in s karoserijskimi dodatki z aluminijastim videzom.

C3 pluriel 1.4 exclusive se ponaša z udobnimi sedeži, prevlečenimi s sivo-oranžnim usnjem ter oblogami vrat in volanskim obročem iz istega materiala. Zunanja podoba je z letvami na odbijaču, kljukami in strešnimi nosilci, ki na videz spominjajo na aluminij, prestižnejša, na voljo pa je tudi nova, »atlantsko« modra kovinska barva. Serijska oprema zajema ABS, EBD, klimatsko napravo, električno zložljiva bočna ogledala in predvajalnik zgoščenk. Tisti, ki jim je 1.4-litrski motor prešibek, lahko tudi pri drugih različicah doplačajo za t.i. paket »elegance«, ki vsebuje karoserijske dodatke, usnjeno oblazinjenje in električno zložljiva ogledala.