Prenovljena družina RM

Aktualno

Suzuki je predstavil družino prenovljenih kros motociklov z imenom RM modelnega leta 2005. Pridružuje se ji tudi popolnoma nov RM-Z450 z aluminijastim okvirjem. Novi RM-Z450 Aluminijast okvir novega RM-Z450 je izdelan s pomočjo številnih tehnik….

Suzuki je predstavil družino prenovljenih kros motociklov z imenom RM modelnega leta 2005. Pridružuje se ji tudi popolnoma nov RM-Z450 z aluminijastim okvirjem.

Novi RM-Z450

Aluminijast okvir novega RM-Z450 je izdelan s pomočjo številnih tehnik. Zadnja nihajna roka spominja na tisto pri modelu RM250 in je opremljena z amortizerjem Showa, krmilo na salonskem motociklu pa je znamke Renthal. 450-kubični enovaljnik s superkvadratnim razmerjem med vrtino in gibom (95,5 mm oziroma 62,8 mm) je opremljen s štirimi ventili iz titana in dvema odmičnima gredema v glavi, obljublja pa ugodni krivulji moči in navora.

Posodobljena celotna družina

Sprememb sta bila deležna tudi dvotaktna kros motocikla, RM125 in RM250. Ponašata se s spremembami na pogonskem agregatu, drugačnim položajem stopalk za voznikove noge ter dodelano zadnjo nihajno roko. Štiritaktni RM-Z250 je dobil, kar je najpomembneje, za 17,8 odstotka večji hladilnik in drugačen pokrov oljnega filtra, ki omogoča enostavnejšo zamenjavo, menjalnik pa ima sedaj tretjo in četrto prestavo skrajšano.