Peugeot z bogatim paketom garancije in vzdrževanja

Aktualno

Peugeotovi servisi po vsej Sloveniji od 7. junija nudijo svojim strankam dve vrsti pogodb za vzdrževanje vozil. Prva je podaljšana garancija z asistenco (s pomočjo na cesti), druga je vzdrževanje.   Podaljšanje garancije V paket…

Peugeotovi servisi po vsej Sloveniji od 7. junija nudijo svojim strankam dve vrsti pogodb za vzdrževanje vozil. Prva je podaljšana garancija z asistenco (s pomočjo na cesti), druga je vzdrževanje.

 

Podaljšanje garancije

V paket podaljšane garancije z asistenco sta vključeni odprava okvar na vozilu in storitev asistence (pomoč na cesti s popravilom na mestu okvare ali vleko, nadomestnim vozilom) Lastniki Peugeotov, ki se bodo odločili zanjo bodo podpisali pogodbo tik pred iztekom 2-letne splošne garancije in tako svojemu avtomobilu še naprej zagotovili status, ki ga nudi splošna garancija.

 

Vzdrževanje

Pogodba o vzdrževanju poleg že omenjenih ugodnosti iz prvega paketa vključuje še redne servisne preglede v predvidenih intervalih prirejenih za strankino vozilo in zamenjavo obrabljivih delov (zavore, amortizerji, izpušni sistem…). Pogodbo je moč skleniti ob nakupu novega avtomobila ali najkasneje eno leto pred iztekom splošne garancije.

 

Eno ali drugo pogodbo je moč skleniti za časovno obdobje 3, 4 ali 5 let, z možnostmi od 40.000 do 160.000 prevoženih kilometrov. Npr. za najbolje prodajani Peugeotov model, 206, znaša podaljšanje garancije za obdobje 3 let in do 60.000 prevoženih km, 95.000 SIT, sklenitev vzdrževanja pa 275.000 SIT.

 

Za stranko je prednost novih servisnih ponudb večje udobje in varnost, zlasti pa nadzor nad proračunom za svoje vozilo – torej predvidljivi stroški tudi po izteku dvoletne splošne garancije. Nenazadnje bo tudi vrednost rabljenega vozila z urejeno Knjižico vzdrževanja ob morebitni prodaji precej višja.

 

Foto: Miloš Milač