Poleti osvežena toyota corolla

Aktualno, Novosti

Toyota je posodobila še precej svežo corollo, ki je na naš trg zapeljala pred dvema letoma. Novinka bo na naš trg zapeljala letos poleti, spremembe pa obsegajo prednjo masko, odbijač in še nekaj manjših oblikovnih…

Toyota je posodobila še precej svežo corollo, ki je na naš trg zapeljala pred dvema letoma. Novinka bo na naš trg zapeljala letos poleti, spremembe pa obsegajo prednjo masko, odbijač in še nekaj manjših oblikovnih podrobnosti.

 

Dvobarvna armaturna plošča

V potniški kabini je corolla na voljo tudi z dvobarvno armaturno ploščo, novi pa so tudi plastični dodatki z videzom aluminija. Pod motornim pokrovom dvolitrskega turbodizla zamenjuje 1,4-litrski motor D4-D s 66 kilovati oziroma 90 konjskimi močmi, ki je v osnovi enak tistemu v miniju in yarisu, le močnejši.

 

Športnejši vrhunski model

Dvolitrski turbodizel s 85 kilovati oziroma 116 konjskimi močmi ostaja v ponudbi, sedaj je nekaj tišji. Športna corolla 1,8 VVTL s 192 konjskimi močmi pa ima za dva centimetra nižjo karoserijo, čvrstejše vzmeti in več športne opreme. K osnovni opremi terra pa bo moč doplačati športni paket sport.