Nemci med čakanjem v koloni mislijo na seks

Aktualno

Auto Club Europa (ACE) iz Stuttgarta je preko spleta opravil raziskavo, v kateri je sodelovalo 1.833 nemških voznikov. Vprašanje se je glasilo, o čem razmišljajo med prometnimi zastoji. Sklicujoč se na rezultate raziskave, tretjina Ne…

Auto Club Europa (ACE) iz Stuttgarta je preko spleta opravil raziskavo, v kateri je sodelovalo 1.833 nemških voznikov. Vprašanje se je glasilo, o čem razmišljajo med prometnimi zastoji.

Sklicujoč se na rezultate raziskave, tretjina Nemcev med čakanjem v prometnem zamašku razmišlja o seksu in le deset odstotkov o iskanju alternativne poti. 8 odstotkov jih razmišlja, koliko goriva imajo še v rezervoarju, sedem odstotkov o njihovem naslednjem obroku, enak odstotek jih razmišlja tudi o obisku stranišča. Šest odstotkov jih razmišlja o svoji karieri, eden od desetih voznikov med čakanjem misli na svojo družino, sedem odstotkov jih razmišlja o nakupih in enak odstotek razmišlja o obrabi sklopke zaradi pogostega speljevanja in počasne vožnje v koloni. Le šest odstotkov vprašanih voznikov je odgovorilo, da med čakanjem v koloni ne razmišljajo o ničemer.


Sorodne vsebine