Mazda6 za slovensko policijo

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Podjetje MMS d.o.o., zastopnik za vozila znamke Mazda v Sloveniji, je slovenski policiji za eno leto na uporabo predalo mazdo6 sport combi z 2,0-litrskim turbodizelskim motorjem s 120 KM. Rezultati tega »supertesta« bodo pokazali, kako…

Podjetje MMS d.o.o., zastopnik za vozila znamke Mazda v Sloveniji, je slovenski policiji za eno leto na uporabo predalo mazdo6 sport combi z 2,0-litrskim turbodizelskim motorjem s 120 KM. Rezultati tega »supertesta« bodo pokazali, kako se avtomobil obnese tudi v najtežjih pogojih.

Mazdo6 je s strani policije prevzel višji inšpektor Danijel Jug, ključe pa mu je predal Bogdan Žvanut, direktor podjetja MMS d.o.o. Avtomobil je obarvan v standardne barve prometne policije, opremljen pa je z novim modelom rotirajočih strešnih luči, bliskajoče modre luči pa so vgrajene tudi v prtljažni prostor in pripomorejo k večji varnosti policistov in ostalih udeležencev v prometu, ko avtomobil stoji na vozišču. Na strehi je napisana tudi registrska številka vozila, ki ob akcijah, v katerih sodeluje tudi helikopter, pripomore k lažji razpoznavnosti iz zraka. Registrska številka policijske mazde6 sport combi je P 01-267.


Sorodne vsebine