Teden dni trajajoč mednarodni festival

Aktualno

Volvo Evropa in Snowbombing sta naznanila vse-evropsko sodelovanje 2011: »Volvo Snowbombing 2011« , teden dni trajajoč mednarodni festival v aprilu, z glasbo, zimskimi športi in edinstveno zabavo. Nastopajoči: Prodigy, Fatboy Slim, Pendulum (live), Magnetic Man,…

Volvo Evropa in Snowbombing sta naznanila vse-evropsko sodelovanje 2011: »Volvo Snowbombing 2011« , teden dni trajajoč mednarodni festival v aprilu, z glasbo, zimskimi športi in edinstveno zabavo.

Nastopajoči: Prodigy, Fatboy Slim, Pendulum (live), Magnetic Man, Professor Green ter druge skupine, DJ-ji, Plus Comedy in še in še. Hkrati bo potekal tudi Volvo Ice Camp Party ter Volvo Road Trip.

Uradno »Najboljši evropski festival« ter nepozaben deskarski in glasbeni festival na svetu, »Snowbombing«, že drugo leto zapored sodeluje z Volvom, tokrat z vse-evropskim sponzorstvom. Dogodek poteka v “čokoladni škatli”, v gorskem letovišču Mayrhofen v Avstriji, od 4. – 9. aprila 2011.

Gareth Cooper, MD Volvo Snowbombing-a pravi: »Volvo in Snowbombing sta odlična kombinacija – obe blagovni znamki, ki premikata meje. Udeleženci bodo navdušeni nad ponujenimi aktivnostmi. Volvo se bo popolnoma integriral v dogodek z zagotavljanjem zabave ter razvedrila za vso množico.«

Kylee Rush, Head of Brand Engagement pri Volvu Evropa doda: »Pri Volvu Evropa smo zelo veseli, da lahko naznanimo sodelovanje z Snowbombing-om, ki se sedaj imenuje Volvo Snowbombing. Snowbombing je, tako kot Volvo, blagovna znamka v premiku, s katero si delimo mnoge vrednote.

The Prodigy in Fatboy Slim, ki igrata 630 metrov nad morjem in zabava v iglujih so le kanček odlične ponudbe zabave in razvedrila.

Začetek festivala je v četrtek, 7. aprila, ko bo Volvo 250 srečnih nagrajencev ter posebnih gostov iz glavnega letovišča Mayrhofen popeljal na magičen mini izlet v Volvo Ice Camp na ledenik Kitzstenhorn v Kaprunu, kjer dih jemajoč razgled sreča dizajn ter postane prostor za zabavo. Gostje bodo lahko doživeli nepozabne trenutke v štirih velikih iglujih, ki vključujejo razstavni prostor z zadnjimi oblikovnimi in inovativnimi tehnologijami Volvo, vključno z volvom S60 ter V60.

250 VOZIL

Volvo bo pripeljal svoje goste, iz Združenega kraljestva, Nemčije, Belgije, Švice, Nizozemske ter Italije, kateri se bodo udeležili zabave s slavnim Volvo Road Tripom, ki bo predstavljal začetek festivala. Snowbombing-ovi stalni, posebni gostje in slavni bodo prišli iz vseh koncev Evrope na festival Evropskega doživetja. Leto 2011 bo zaznamovano z vse-evropsko ekspanzijo Volvo Road Trip-a – kot dodatek 100-im avtomobilom, ki bodo začeli pot iz Volva v Maidstone (Velika Britanija), bo Volvo začel pot tudi iz Nemčije (Berlin), Nizozemske (Amsterdam) in Italije (Milano). Skupno torej kar  250 vozil.

Vozila iz celotne Evrope se bodo zmagoslavno srečala in paradirala skozi center Mayrhofna, kjer bodo avtomobili razporejeni ob cesti,  zastave plapolale in igrala glasba veličastnega Volvo Snowbombing Oom-Pah banda; kar bo zagotovo predstavljalo nepozaben trenutek!

VOLVO SNOWBOMBING

Je evropski festival glasbe in zabave. Z več kot 10 arenami, ki vključujejo tudi zunanji Forest Stage, 2 Mountain Stage-a, nov predel imenovan Comedy venue ter avstrijski največji Street Party. Celotno letovišče Mayrhofen bo zavzet za teden dni z avanturami ter ekstremnimi športi. Kljub vsemu pa letovišče ponaša tudi z odličnimi spa-ji, kjer se lahko sprostite ter uživate v spomladanskem soncu v zasneženih gorah.

Urnik:

Festival: 4. – 9. april
Road Trip: 2. – 3. april
Ice Camp party: 7. april

Volvo Ice Camp, odprt 15. januarja 2011, je lociran v Kitzstenhornu v Kaprunu. Že peto leto zapored je bila zgrajena ogromna iglu pokrajina, za na tisoče gorskih turistov z zagotovo najbolj hladnim razstavnim prostorom za novega volva S60 R-Design. Ogromen svet, narejen iz snega in ledu, je sestavljen iz štirih povezanih glavnih iglujev ter sedmih udobnih spalnih iglujev,  ki so ustvarjeni v samih vrhovih Kitzstenhorn gora.