Osem potrjenih voznikov

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Na letošnjih domačih krožno-hitrostnih dirkah bo v Grande Punto Cupu nastopalo zagotovo minimalno osem voznikov. Zadnji tedni so za Mirka Marinška in ekipo LEMA racing še kako naporni, saj kot po tekočem traku sestavljajo dirkalne…

Na letošnjih domačih krožno-hitrostnih dirkah bo v Grande Punto Cupu nastopalo zagotovo minimalno osem voznikov.

Zadnji tedni so za Mirka Marinška in ekipo LEMA racing še kako naporni, saj kot po tekočem traku sestavljajo dirkalne Fiat Grande Punte Cup s katerimi bodo letos prvič v sklopu državnega prvenstva organizirali pokal. Zadnje dni pospešeno zbirajo prijave, prejeli pa so jih že osem. Prvi vozniki, ki so potrdili svoje nastope z atraktivnim dirkalnikom so Denis Boštjančič, Zoran Poglajen, Aleš Bužga, Matevž Habjan, Jure Marinšek, Klemen Čampa, Andrej Jaklin in Benjamin Čemas. Po besedah Marinška pa še nekaj voznikov razmišlja o pristopu k pokalu.

Zaradi večjega povpraševanja za nastope z avtomobili Grande Punto Cup na gorsko-hitrostnih dirkah in PRK-jih so se pri LEMA racing odločili, da skupaj z IK šport, ob koncu februarja organizirajo na logaškem Blagomix racing parku testiranje. Več informacij o organiziranem treningu bo na volju tudi na 3. MotorSport Salonu, ki bo naslednji konec tedna na Gospodarskem razstavišču ali na el. naslovu [email protected].

Več na rally.avtomanija.com