Prenova

Aktualno, Novosti

V Sloveniji se je pričela prodaja prenovljenega vozila hyundai i10. Nova dinamičnejša oblika pod motornim pokrovom skriva ali 1,1 ali 1,2-litrski pogonski agregat s 50,8 oziroma 62,5 kW moči. Menjalnik je serijsko vgrajen 5-stopenjski ročni ali…

V Sloveniji se je pričela prodaja prenovljenega vozila hyundai i10. Nova dinamičnejša oblika pod motornim pokrovom skriva ali 1,1 ali 1,2-litrski pogonski agregat s 50,8 oziroma 62,5 kW moči. Menjalnik je serijsko vgrajen 5-stopenjski ročni ali opcijsko 4-stopenjski samodejni.

Sicer pa je i10 v dolžino predvsem po zaslugi novega prednjega in zadnjega odbijača in maske zrasel za 2 centimetra na končnih 3585 milimetrov. Baha pa se tudi z novimi prednjimi ter zadnjimi žarometi ter opcijsko možnostjo smernika v zunanjih ogledalih. Na voljo je tudi v novih barvah.

V notranjosti sta spremenjeni instrumentalna plošča ter sredinska konzola, medtem ko je osvetlitev prikazovalnikov pred volanskim obročem modra. Prostornina prtljažnika znaša 225 litrov. Začetne cene i10 se gibljejo od 7.990 evrov dalje.