Tudi Hribar bo nastopil

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Drugi Slovenec, ki bo nastopil ta konec tedna na tekmovanju v slogu Race of Champions z vozilom KTM X-BOW je Andraž Hribar. Poleg Grega Premrla bosta na logaškem Blagomix racing parku 20. in 21. novembra…

Drugi Slovenec, ki bo nastopil ta konec tedna na tekmovanju v slogu Race of Champions z vozilom KTM X-BOW je Andraž Hribar.

Poleg Grega Premrla bosta na logaškem Blagomix racing parku 20. in 21. novembra nastopila še Andraž Hribar ter Sebastjan Jakl. Hribar, ki je v svojem razredu PRK-ja letos osvojil končno 2. mesto se že veseli bojev “head to head”: “Odločil sem se, da zaključim letošnjo sezono na dogodku KTM X-BOW. Upam, da bo lepo vreme, da nas ne bo zeblo. Čeprav niti približno ne poznam konkurence, nastopa ne jemljemo kot dirkaški vikend, zato z rezultati nismo obremenjeni in nam ni cilj nagrada. Vseeno pa bi bilo lepo videti čim več slovenskih tekmovalcev, saj je takih možnosti po tako izenačenih bojih s tako atraktivnimi avtomobili res malo.

Dirka na izpadanje bo potekala na novi, podaljšani progi v Logatcu. Popestrili jo bodo s TAXI vožnjami še slovenski drifterji (zbiral se bo denar za Iskrico Nedeljskega). Po zadnjih navedbah avstrijskega organizatorja pokala pa lahko pričakujemo še nastopajoče iz Rusije, Poljske, Češke in Avstrije. Organizator poziva, da vstopnine za ogled spektakla ni!

Več na rally.avtomanija.com