Drveča Ben in Uma

Aktualno, Zanimivosti

»Paycheck« je značilen predstavnik hollywoodskih akcijskih filmov. Običajno nam pri meniju tega žanra postrežejo s hitrimi akcijskimi sekvencami, čednimi protagonisti in celim kupom bondovskih pripomočkov in prevoznih sredstev. Tokrat nas pričakujeta vroča Ben Affleck in…

»Paycheck« je značilen predstavnik hollywoodskih akcijskih filmov. Običajno nam pri meniju tega žanra postrežejo s hitrimi akcijskimi sekvencami, čednimi protagonisti in celim kupom bondovskih pripomočkov in prevoznih sredstev. Tokrat nas pričakujeta vroča Ben Affleck in Uma Thurman, ki se bosta med drugim podila tudi z BMW-jevim športnim motociklom.

Beg pred hudobneži po ulicah Seattla bo trajal sedem minut, za razliko od klišejskih scen z nerodnimi ameriškimi avtomobili in cvilečimi gumami pa se bosta Ben in Uma podila z BMW-jem R1150 R rockster motociklom. Za snemanje so potrebovali skupaj šest okretnih bavarcev, koliko pa jih je preživelo, ni znano. Igralec Ben Afflec je sicer tudi v zasebnem življenju velik ljubitelj motociklov, zato je veliko nevarnih scen posnel sam. Film bo na velika platna zavil spomladi.