Massa že govori, domov v tednu dni

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Brazilski dirkač formule 1 Felipe Massa, ki je v kvalifikacijah za dirko na Madžarskem v soboto doživel hudo nesrečo, dobro okreva. "Še vedno je malce omotičen, toda že lahko odgovarja na vprašanja, prav tako že…

Brazilski dirkač formule 1 Felipe Massa, ki je v kvalifikacijah za dirko na Madžarskem v soboto doživel hudo nesrečo, dobro okreva.

“Še vedno je malce omotičen, toda že lahko odgovarja na vprašanja, prav tako že premika svoje okončine,” je spodbudno novico sporočil glavni kirurg vojaške bolnišnice AEK v Budimpešti Lajos Zsiros. Massa govori z navzočimi obiskovalci, v tednu dni pa naj bi se vrnil domov. Do takrat bo tudi dokončno jasno, ali bo imel zaradi nenavadne nesreče kakšne dolgotrajnejše posledice.

Osebni zdravnik dirkača Dino Altmann je dejal, da kaže Massa velik napredek in da bo najverjetneje v enem tednu že odpotoval domov v Monaco. 28-letnika bodo morda premestili v bolnišnico v Parizu, dejstvo pa je, da se njegovo stanje precej izboljšuje.

Več na RTVSLO.si >>


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine