Avtohiša Malgaj poslej tudi pooblaščeni prodajalec in serviser vozil MINI

Aktualno

Avtohiša Malgaj, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW in MINI, je z atraktivnim otvoritvenim dogodkom v Ljubljani na Tržaški cesti odprla prodajni salon MINI Malgaj. V novem prodajnem salonu MINI Malgaj  bodo skrbeli za strokovno…

Avtohiša Malgaj, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW in MINI, je z atraktivnim otvoritvenim dogodkom v Ljubljani na Tržaški cesti odprla prodajni salon MINI Malgaj. V novem prodajnem salonu MINI Malgaj  bodo skrbeli za strokovno svetovanje in servisiranje vozil MINI.

Dogodek je bil hkrati uradna predstavitev modelov MINI John Cooper Works in  MINI John Cooper Work Clubman na slovenskem trgu.

Avtohiša Malgaj, pooblaščeni prodajalec in serviser vozil MINI, je odprla moderen MINI salon, ki bo stranke in ljubitelje znamke MINI pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo. Nov samostojni MINI salon v Ljubljani je velika pridobitev za blagovno znamko MINI v Sloveniji.
Novi MINI salon se nahaja na lahko dostopni lokaciji na Tržaški ulici v Ljubljani. Ob odprtju je v novem salonu zaposlenih 5 strokovnjakov, ki bodo skrbeli za zadovoljstvo strank ter MINI doživetje, ki ga obljublja  ta edinstvena znamka.  V Avtohiši Malgaj v naslednjem letu načrtujejo dodatne zaposlitve.

Večerni otvoritveni dogodek je bil MINI doživetje. V MINI okolju so se na modni reviji ob otvoritvi predstavile blagovne znamke MINI Lifestyle, čevlji UGG, Mandarina Duck in Agent Provocateur s posebnim vozilom Life Ball MINI 2008 by Agent Provocateur. Ta posebni MINI Clubman, ki je bil letos središče pozornosti na ekskluzivnem dobrodelnem dogodku Life Ball na Dunaju, je bil prvič v živo predstavljen v Sloveniji. Otvoritev MINI salona je bila hkrati uradna predstavitev modela MINI John Cooper Works na slovenskem trgu. V salonu razstavljeni MINI John Cooper Works je poleg Life Ball MINI 2008 by Agent Provocateur izmed vseh razstavljenih vozil MINI požel tudi največ zanimanja gostov.
Po uradnem delu sta MINI glasbeno vzdušje ustvarjala DJ Peers in Schatzi Live. Dogodka se je udeležilo veliko gospodarstvenikov, estradnikov in ljudi iz področja oglaševanja, arhitekture ter oblikovanja.

Direktor in lastnik Avtohiše Malgaj, Andrej Malgaj, je ob otvoritvi povedal, da je  »pridobitev licence pooblaščenega prodajalca in serviserja znamke MINI velik uspeh za Avtohišo Malgaj. Izziva se lotevamo z veliko odgovornostjo do BMW Group kot lastnika znamke MINI, v prvi vrsti pa do strank, ki jim bomo zagotavljali strokovno prodajno in servisno storitev«. Direktor programa BMW in MINI pri Avtohiši Malgaj, Tadej Sax, je predstavil pričakovanja in načrte MINI Malgaj »Znamka MINI narekuje inovativen pristop ne samo v prodaji, ampak v vseh aktivnostih povezanih z znamko MINI. Novi salon je prvi korak, da bomo s celovito ponudbo vozil MINI in  s strokovnim pristopom  ter dobro MINI ekipo strankam in ljubiteljem znamke MINI na voljo za MINI doživetje.

Generalni direktor BMW Group Slovenija, Miha Ažman je ob otvoritvi salona MINI Malgaj čestital ekipi Avtohiše Malgaj: »Avtohiša Malgaj je kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil BMW pred kratkim odprla BMW salon v Ljubljani, v začetku prihodnjega leta pa pričakujemo še odprtje sodobnega salona BMW v Kranju. Prepričan sem, da bodo odslej s svojim profesionalnim pristopom k prodaji in kakovostnimi storitvami, prepričali, da so pravi partner tudi za blagovno znamko MINI. Novi salon MINI Malgaj v Ljubljani je strateška pridobitev, ki bo pomembno prispevala k pozitivni podobi in prisotnosti znamke MINI na slovenskem trgu, sploh v letu 2009, ko blagovna znamka MINI  praznuje 50. obletnico«.

Več na Malgaj.com >>