BMW v Portorožu na dvodnevnem premium dogodku predstavil novi BMW serije 7

Aktualno, Novosti

V petek, 14. novembra se je z gala večernim dogodkom v Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož začel dvodnevni premium dogodek ob lansiranju pete generacije BMW serije 7 na slovenskem trgu. Peta generacija BMW serije…

V petek, 14. novembra se je z gala večernim dogodkom v Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož začel dvodnevni premium dogodek ob lansiranju pete generacije BMW serije 7 na slovenskem trgu. Peta generacija BMW serije 7 je povsem nova interpretacija sloga, prestiža in voznega doživetja.

Uradni del večernega gala dogodka je z nagovorom začel Miha Ažman, generalni direktor BMW Group Slovenija. Aplavz gostov je v nadaljevanju požela operna pevka Urška Žižek, ki je nastopila s posebej za ta večer zasnovanim nastopom. Zvezda večera je bil novi BMW serije 7, ki so ga z atraktivnim aktom razkritja na terasi hotela predstavili zbranim gostom. Ti so si ga potem skozi cel večer z velikim zanimanjem ogledovali. Večernega gala dogodka se je udeležilo več kot 350 gostov in predstavnikov medijev.

BMW Group je k sodelovanju na dogodku povabil slovenske in tuje ustvarjalce, ki so na dogodku razstavljali prestižne in dragocene izdelke. Na svojevrstni razstavi so se predstavili ustvarjalci, ki jih z blagovno znamko druži unikatna ustvarjalnost. Tako kot je v avtomobilskem svetu unikaten tudi BMW serije 7. Na razstavi so tako sodelovali blagovna znamka prestižnih ročnih ur Glashütte,  blagovna znamka vrhunskega nakita iz biserov Schaeffel,  avtorica prestižnih torbic Marjeta Grošelj s torbicami, ki niso v prosti prodaji,  avtorja modnih oblačil Urša in Tomaž Draž, studio Oktober, avtorja porcelanastih skodelic Jure in Katja Bricman (porcelan Catbriyur).

Naslednji dan, v soboto, so gosti udeležili izleta z novimi vozili BMW serije 7 po slovenski Istri in na grad Socerb. Vožnje so potekale do poznih popoldanskih ur, ko se je dvodnevno BMW premium doživetje zaključilo.

Dogodek je gostil BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci vozil BMW: Malgaj iz Ljubljane, Avto Select iz Kopra in Nove Gorice, Selmar iz Celja in Makoma iz Novega Mesta.

Uradna prodaja novega BMW serije 7 v Sloveniji se je začela 15. novembra v vseh pooblaščenih salonih BMW. Novi BMW serije 7 predstavlja povsem nove kvalitete dinamične vožnje, edinstvene v premium razredu vozil. Oblika novega BMW serije 7 izžareva vrhunsko športnost in prefinjeno eleganco hkrati. Zunanje linije vozila so avtentično ponazorjene preko njegovega modernega, progresivnega videza, s povsem novo paleto motorjev, ki s pomočjo inovativne tehnologije BMW EfficientDynamics zagotavljajo najvišji standard voznega doživetja.