Novi direktor

Aktualno

Z 11. decembrom je Luca De Meo postal izvršni direktor Alfa Romeo Automobiles. Njegov predhodnik Antonio Baravalle je skupino Fiat zapustil na lastno željo. De Meo bo kljub novemu imenovanju še naprej opravljal funkcijo glavnega…

Z 11. decembrom je Luca De Meo postal izvršni direktor Alfa Romeo Automobiles. Njegov predhodnik Antonio Baravalle je skupino Fiat zapustil na lastno željo. De Meo bo kljub novemu imenovanju še naprej opravljal funkcijo glavnega direktorja marketinga Fiat Group (tako ostaja odgovoren za vse marketinške aktivnosti v vseh sektorjih Fiat Group), obdržal pa bo tudi položaj izvršnega direktorja Abartha.

De Meovo sočasno delo pri razvoju blagovne znamke Alfa Romeo in vseh marketinških aktivnostih je odlično izhodišče pri prizadevanjih za uresničitev enega najpomembnejših projektov blagovne znamke, vrnitvi na ameriški trg.

Fiat Group se zahvaljuje Antoniu Baravalleju za njegovo izredno profesionalno delo in dragocen prispevek v vseh teh letih.

Sergio Marchionne, izvršni direktor Fiat Group, je o novem imenovanju povedal: “Predanost, strast in odločenost – lastnosti s katerimi se Luca De Meo loteva velikih izzivov – so najboljša garancija za plan ponovnega lansiranja Alfa Romeo in razvoj marketinških aktivnosti vseh blagovnih znamk Fiat Group. Zahvaljujem se Antoniu Baravalleju, ki je svoje delo opravljal strokovno ter predano in mu želim vse najboljše na njegovi prihodnji poslovni poti.”

Vir: Avto Triglav