Clio CUP v Avto magazinu

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Ekipa revije Avto magazin je kot prva v Sloveniji imela priložnost preizkusiti pokalni dirkalnik Clio CUP. Aljoša Mrak, novinar z dirkaško licenco, je odpeljal nekaj krogov po dirkališču Raceland pri Krškem ter tako okusil vse…

Ekipa revije Avto magazin je kot prva v Sloveniji imela priložnost preizkusiti pokalni dirkalnik Clio CUP. Aljoša Mrak, novinar z dirkaško licenco, je odpeljal nekaj krogov po dirkališču Raceland pri Krškem ter tako okusil vse značilnosti pokalnega Clia.

Kot zanimivost lahko omenimo da je pokalni Clio odpeljal krog na dirkališču celo tri sekunde hitreje kot najnovejši BMW M3!

Obširno reportažo lahko preberete v novem Avto magazinu št. 24/2007. Na njihovi internetni strani si lahko ogledate video zapis dogajanja.

VIR: cliocup.si

Več na cliocup.si


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.