Dostavniki in podobna 'orodja'

Aktualno

Fiatova lahka dostavna vozila spreminjajo ime in logotip. Preimenovali so se v Fiat Professional. Novi logotip pa predstavlja kombinacijo Fiatovega logotipa in besedo Professional, ki poudarja identiteto znamke in jo jasno predstavlja kot del Fiatove…

Fiatova lahka dostavna vozila spreminjajo ime in logotip. Preimenovali so se v Fiat Professional. Novi logotip pa predstavlja kombinacijo Fiatovega logotipa in besedo Professional, ki poudarja identiteto znamke in jo jasno predstavlja kot del Fiatove skupine v mednarodnem okolju.

Z besedo Professional je dosežen namen predstaviti program kot neodvisno znamko Fiatovega koncerna, ki se posveča predvsem poklicnim uporabnikom Fiatovih vozil. Najboljši dokaz za to je, da je znamka prepričljiva že več kot stoletje pri kupcih, ki pri svojem delu potrebujejo zanesljivo vozilo. Med ljudmi in vozili se je stkala posebna vez, ki se je v nekaterih primerih pokazala celo kot graditeljica močnejše ekonomije in družbenega napredka.

Fiatova strokovnost na tem zahtevnem področju je zgrajena na štirih temeljnih vrednotah: neposredne izkušnje na vseh nivojih, od vodje projekta pa vse do mehanika, ki popravlja vaše vozilo; prodajne številke z najrazličnejših trgov, zahvaljujoč široki paleti uspešnih proizvodov; uspešnemu in trajnemu sodelovanju med znamko in vozniki lahkih dostavnih vozil in kot zadnje a ne najmanj pomembno, z inovativnostjo, s katero je znamki vedno uspelo slediti potrebam trga in biti korak pred drugimi.


Sorodne vsebine