Dekleva na Grobniku

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Za moštvo Elektrodekleva bo v letošnji sezoni zagotova ena težjih dirk na hrvaškem Grobniku, kjer bo Igor z renault cliom cup težko konkuriral močnejšim avtomobilom Zdeneta Robide v VW beetlu ali Miru Marinšku v alfi…

Za moštvo Elektrodekleva bo v letošnji sezoni zagotova ena težjih dirk na hrvaškem Grobniku, kjer bo Igor z renault cliom cup težko konkuriral močnejšim avtomobilom Zdeneta Robide v VW beetlu ali Miru Marinšku v alfi romeo 147 GTA. V ponedeljek je zato šla ekipa testirat in nadalje spoznavat avtomobil na znamenito dirkališče pri Rijeki.

Najboljši doseženi čas je znašal minuto in 46 sekund, vendar se je Dekleva Jr. soočal s precej nemirnim zadkom avtomobila. Na koncu štartno-ciljne ravnine se je celo enkrat obrnil. Njegov komentar na test: “Za Grobnik trenutno avto ni nastavljen, tako da s časi nisem bil zadovoljen, vendar mislim, da bomo do dirke na Grobniku ‘poštimali’ tudi to. Avtomobil na takšni progi ne bo ravno za prvo mesto, bom dal pa vse od sebe, da si priborimo vsaj stopničke.

Več na spta.info