i20 nove generacije v Sloveniji

Novosti

Novi i20 ostaja zvest Hyundaijevim načelom in zagotavlja izjemen dizajn, udobje, dinamičnost, varnost ter številne nove vsebine ob spoštljivosti do okolja.  i20 nove generacije prihaja na tržišče s Hyundaijevo 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, ki je zelo konkurenčen paket v avtomobilski industriji in poleg osnovne garancije vključuje tudi 5 let pomoči na cesti in 5 […]

Novi i20 ostaja zvest Hyundaijevim načelom in zagotavlja izjemen dizajn, udobje, dinamičnost, varnost ter številne nove vsebine ob spoštljivosti do okolja. 

i20 nove generacije prihaja na tržišče s Hyundaijevo 5-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov, ki je zelo konkurenčen paket v avtomobilski industriji in poleg osnovne garancije vključuje tudi 5 let pomoči na cesti in 5 let brezplačnih preventivnih pregledov vozila.

novi_i20_2015

Novi i20 je daljši in tudi njegova medosna razdalja je za 45 mm daljša od odhajajočega modela (sedaj 2.570 mm). Posebno pozornost so njegovi snovalci namenili doseganju uravnoteženih proporcev. Dolg pokrov motorja in dinamična oblika sta zaščitni znak i20 nove generacije. Linije karoserije so jasno začrtane in kot celota i20 deluje preprosto, kar mu daje poseben čar prefinjenosti.

V 2015 načrtujejo prodajo 600 vozil.

luci-zadaj