Sean s citroenom

Aktualno, Zanimivosti

Citroen je pričel z oglaševalsko akcijo svojega modela C5 z dizelskim motorjem HDI, ki ima dvojni turbopolnilnik s kar 127 kilovati oziroma 173 konjskimi močmi. Posebnost trideset sekundnega reklamnega spota pa je glavni igralec Sean…

Citroen je pričel z oglaševalsko akcijo svojega modela C5 z dizelskim motorjem HDI, ki ima dvojni turbopolnilnik s kar 127 kilovati oziroma 173 konjskimi močmi. Posebnost trideset sekundnega reklamnega spota pa je glavni igralec Sean Connery, ki se veselo vozi v svojem novem citroenu in se sproti zaradi kvazi dobrega avtomobila z dobrim dizelskim pogonskim agregatom pomlajuje in na koncu iztopi iz avtomobila kot petindvajset letnik.

Reklamni spot sicer nosi naslov »Večno mlad« (Forever Young), ki ga je posnela agencija Euro RSCG na čelu z režiserjem Jan de Bontom. Snemanje je potekalo na Bahamih in v Porto Riku. Domačini pa so zagotovo veseli, da so v spotu uporabili takšen moderen avtomobil, ki ima serijsko vgrajeni filter sajastih delcev. Sicer pa je avtomobil poln novih inovacij; dvojni turbopolnilnik s sekvenčnim vzporednim delovanjem in nova sistema zgorevanja in vbrizgavanja, kar se odlikuje s svojo močjo, z ugodjem v vožnji, ki ga zagotavlja, z zmanjšano porabo goriva in zmogljivostmi visokega nivoja glede varovanja okolja. S prodajo  bo motor HDi 173 FAP obogatil obstoječo ponudbo dizelskih motorjev za izvedenke C5 limuzina in break.

Spot si lahko ogledate na slovenskih in tujih televizijskih programih.